FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Robert Niţă: "Rapid nu prinde Europa dacă n-o bate pe Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Ex-atacant în Ghencea şi Giuleşti, Robert Niţă spune că elevii lui Ioan Andone sînt obligaţi să cîştige derby-ul cu roş-albaştrii pentru a mai spera la un loc în Europa League.

"Sper să câştige Rapidul, să se vadă o creştere în joc după venirea lui Andone, orice alt rezultat îi scot din cursa pentru Europa League.

A fost şi va rămâne un meci al orgoliilor, în care nu contează locurile din clasament. Din punctul meu de vedere, te simţi cu adevărat fotbalist, presiunea, trăirile şi jocul pe care îl practici, nu le întâlneşti la nici un alt meci.

Andone e bun, dar nu magician, are nevoie de timp. Are nevoie de-o pregătire de vară, să vadă jucătorii, să decidă la fiecare în parte ce mănâncă între două antrenamente.

Dacă o bate pe Steaua, tot ce are de făcut de acum încolo îi va fi mai uşor. Jucătorii vor căpăta încredere în el, suporterii îl vor încuraja, îi va fi mai uşor să implimenteze ce vrea la echipă", a declarat Robert Niţă în Libertatea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  17 Aprilie 2010, 11:13

Nu trebuie doar sa ramanem in cursa pt. titlu, ci sa-i si scufundam definitiv pe loserii aia in c.a.c.a.t. HAI STEAUA!!

 •  17 Aprilie 2010, 10:52

Pai... S-O BATA!!! Cine-i impiedica?! In niciun caz fotbaliatorii de la Steaua!

 •  17 Aprilie 2010, 10:20

De acord cu tine Robert,batem STIEAUA COMUNISTA si ne revenim

Vezi toate comentariile (3)
Comentează