FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Robert Vîlceanu, "cîine" roşu! » După ce Steliano Filip s-a fotografiat în tricoul Stelei, un rival şi-a făcut un selfie dinamovist

Vîlceanu și imaginea pe care ar fi dorit-o dispărută // Foto: Facebook
Vîlceanu și imaginea pe care ar fi dorit-o dispărută // Foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 21:41

Tînărul mijlocaş şi-a postat imaginea acum cîteva luni, însă a şters-o după ce a intrat în vederile lui Reghe.

Robert Vîlceanu, cel mai promiţător tînăr din pepiniera stelistă, debutant cu gol în L1 într-un meci cu Gaz Metan, a călcat strîmb pe reţelele de socializare. Mijlocaşul de 17 ani s-a pozat în oglindă îmbrăcat într-un tricou al marii rivale Dinamo. El a postat imaginea acum cîteva luni, însă a şters-o la cîteva zile distanţă, după ce a intrat în vederile primei echipe a roş-albaştrilor.

Prietenii lui Vîlceanu explică gestul tînărului: "E foarte bun prieten cu doi jucători de la Dinamo, colegi de generaţie cu el, Patrick Petre şi Tîrcoveanu, ultimul cu debut şi el în prima divizie. A pus poza de amuzament, e posibil să fi pierdut şi un pariu. Noi ştim că e stelist".

Filip "a comis-o" şi el
Anul trecut, Gazeta publica o poză în care Steliano Filip apărea în tricoul Stelei. Dinamovistul, pe atunci jucător la FC Baia Mare, părea extrem de mîndru de această ipostază. "E o fotografie făcută înainte să semnez cu Dinamo", s-a apărat Steliano.

4 meciuri şi un gol are Vîlceanu pentru Steaua în L1. Joacă şi la "naţionala" U17

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
14mai1948
14mai1948  •  10 Iunie 2014, 23:27
Postat de rafabv pe 10 Iunie 2014, 22:29

E vrajeala !!! Cum naiba , stema de obicei e in stanga , in dreptul inimii . Un photoshop infect , pe toate echipamentele lui Dinamo stema e in stanga , dar cel care a trucat poza a pus stema in dreapta pt ca , in stanga , nu se vedea de mana !

iesti BABALAU sef .. fati o poza in oglinda si vezi semnul sin stinga unde apare? ...o sa ai o surpriza repetentule la toate .. o sa apara in partea opusa ..asta se invata inca de cind esti putt01 in fotoshop e creiata inteligenta ta ..daca o pui la o oaie nici sa pasca numai stie ...intelijentule ..dar ce sa mai ma mir ! iesti oaie asta spune totul?!!!?!?!

rafabv
rafabv  •  10 Iunie 2014, 22:29

E vrajeala !!! Cum naiba , stema de obicei e in stanga , in dreptul inimii . Un photoshop infect , pe toate echipamentele lui Dinamo stema e in stanga , dar cel care a trucat poza a pus stema in dreapta pt ca , in stanga , nu se vedea de mana !

turbozero
turbozero  •  10 Iunie 2014, 20:07
Postat de gabush86 pe 10 Iunie 2014, 18:23

e ciudata poza, umbrele sunt asezate ciudat ! chiar si asa ce mai conteaza

ce umbre... e asa greu sa selectezi tricoul sa ii schimbi culoarea si sa ii pui o sigla? e un photoshop de 2 minute... ii pun tricoul lui chelsea ok?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează