FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Marele Rodion Cămătaru pune tunurile pe șefii lui Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB: „Pentru ce e acționariatul? Doar să plătească salarii?” + Cum vede partida cu roș-albaștrii

Rodion Cămătaru  / Foto: Cristi Preda
Rodion Cămătaru / Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 14:42 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 15:32

Fostul mare atacant al Craiovei, al lui Dinamo și al echipei naționale, Rodion Cămătaru (65 de ani), a prefațat derby-ul dintre „câini” și FCSB, ce se va disputa duminică seară.

  • Dinamo - FCSB e programat duminică, de la 20:30, în runda a 17-a din Superliga. Partida se va disputa pe Arena Națională, va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Urmează recordul? FCSB ar putea ajunge la 6 victorii consecutive în fața lui Dinamo în campionat, unic în istoria derby-ului
DINAMO - FCSB
Urmează recordul? FCSB ar putea ajunge la 6 victorii consecutive în fața lui Dinamo în campionat, unic în istoria derby-ului

Jucător la Dinamo între anii 1986-1989, Cămătaru este de părere că FCSB pleacă mare favorită în duelul de duminică seară și îi ceartă pe acționarii lui Dinamo pentru că nu au făcut destul transferuri la echipă. 

Rodion Cămătaru: „Acționariatul lui Dinamo nu face nimic!”

- Cum vedeți acest derby dintre Dinamo și FCSB?
- Așa la prima vedere derby a rămas doar de odinioară. E o diferență și de puncte în clasament și de jucători. FCSB e favorită, doar că fotbalul e în stare să arate și surprize.

- Este cel mai dezechilibrat meci din ultimii ani?
- Având în vedere diferența actuală cam așa este. Din păcate, Dinamo vine după 10 meciuri fără victorie. E greu de crezut că pot face ceva, dar fotbalul te poate pedepsi.

- Cum ar putea Dinamo să o surprindă pe FCSB?
- Printr-un joc de echipă fantastic. Mi-aș aminti de meciul de la baraj cu FC Argeș, atunci parcă a fost altă unitate. Bineînțeles, trebuie să aibă și noroc. Fără noroc nimic nu se poate.

- Ovidiu  Burcă este într-un punct critic. Cum vedeți situația lui?
- Așa este. Ovidiu trebuie să vină cu puncte, cu ceva. Măcar un meci nul să facă, ar fi foarte bine. Nu cred că ar trebui demis dacă pierde duminică, el ar trebui ajutat, dar văd că nu-l ajută nimeni. Acționariatul nu face nimic, nu aduce niciun jucător. Mai trebuie câțiva jucători aduși ca Dinamo să poată ieși din zona retrogradării. Pentru ce e acționariatul? Doar să plătească salarii? Le trebuie câțiva jucători buni ca să salveze corabia.

- Pe FCSB cum o vedeți?
- FCSB rămâne favorită, are cei mai buni jucători, au făcut și transferuri bune, Becali a băgat bani mulți. E favorită, dar a mai fost favorită și la alte partide...Fotbalul de multe ori îți arată altă față. Ei au o echipă mai omogenă, mult mai bună din punct de vedere tehnic. 

76 de goluriare Cămătaru în tricoul lui Dinamo

VIDEO Poate reveni titlul în Bănie? Ce spune Rodion Cămătaru: „Diferența va fi de câteva puncte”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Se contura o mare speranță, acum vrea să plece de la FCSB: „Aici îmi văd viitorul. Nu prea mai țin legătura cu colegii”
FCSB
Se contura o mare speranță, acum vrea să plece de la FCSB: „Aici îmi văd viitorul. Nu prea mai țin legătura cu colegii”
Dragoș Iancu, reacție tranșantă la înjumătățirea suspendării lui Țicu: „La un scuipat iei 6-12 etape, mi se pare cam blândă decizia”
petrolul
Dragoș Iancu, reacție tranșantă la înjumătățirea suspendării lui Țicu: „La un scuipat iei 6-12 etape, mi se pare cam blândă decizia”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează