FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Hagi încearcă să relanseze un jucător trecut pe la FCSB și prin Serie A » Fotbalistul va semna cu Farul

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de , , - Publicat luni, 12 iunie 2023 22:37 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 22:59

Fundașul dreapta Romario Benzar (31 de ani), liber de contract după despărțirea de UTA Arad, a ales să se întoarcă la Farul Constanța, campioana en titre din Superliga, informează sursele Gazetei Sporturilor. 

Benzar era „disputat” de Farul și FCSB, dar a ales să meargă la formația de la malul mării, acolo unde și-a făcut junioratul, la „Academia Gheorghe Hagi”. Va semna un contract valabil pe un sezon cu Farul, cu drept de prelungire pe încă o stagiune. 

Gigi Becali „îi fură” jucătorul lui Rotaru, dar spune că nu a încălcat pactul dintre FCSB și CSU Craiova: „Nu are de ce să se supere, habar nu aveam!”
FCSB
Gigi Becali „îi fură” jucătorul lui Rotaru, dar spune că nu a încălcat pactul dintre FCSB și CSU Craiova: „Nu are de ce să se supere, habar nu aveam!”

Romario Benzar se întoarce la Farul Constanța 

Romario Benzar ar urma să îmbrace astfel pentru a patra oară în carieră tricoul dobrogenilor. A mai jucat la trupa lui Gheorghe Hagi în perioada 2010-2017, după care s-a transferat la FCSB, în schimbul sumei de 700.000 de euro. 

Hagi încearcă să relanseze un jucător trecut pe la FCSB și prin Serie A » Fotbalistul va semna cu Farul
Romario Benzar

A mai evoluat sub formă de împrumut de la Lecce (septembrie 2020-iunie 2021) dar și după ce și-a încheiat definitiv socotelile cu italienii, între iulie 2022 și ianuarie 2023. La UTA Arad a adunat numai 9 meciuri, în jumătate de an. 

Romario Benzar este al treilea transfer al verii la Farul, după cele ale lui Rivaldinho și Nicolae Carnat. 

Gabi Balint: „Dacă aș fi Benzar, aș alege Farul”

Duminică seară, legendarul jucător al Stelei, Gabi Balint (60 de ani), a fost întrebat unde ar alege să meargă, între FCSB și Farul, dacă ar fi Romario Benzar. 

„Dacă aș fi Benzar, aș alege Farul. Măcar acolo, din punct de vedere fotbalistic, sunt cum ar trebui să fie. Gică știe să reîncălzească ciorba față de alții. Lui i-a ieșit, am servit-o de la el”, a spus Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club, pe Digi Sport.

Citește și: 

Ioan Varga anunță plecarea iminentă a vedetei lui CFR Cluj: „E o propunere concretă din Europa”

Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bl0catu
bl0catu  •  13 Iunie 2023, 22:26
Postat de EuSaFiuSanatos pe 13 Iunie 2023, 17:18

se pare ca da: doar tu intelegi prostia pe lumea asta

un comentariu pe masura username-ului!

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  13 Iunie 2023, 17:18
Postat de bl0catu pe 13 Iunie 2023, 02:36

Eu nu pot sa inteleg prostia asta cu ciorba reincalzita! poate sunt doar eu pe lumea asta care crede ca ciorba cand o dai in fiert a doua zi e mai buna decat era cand doar ce ai facut-o??? bine, eu si cativa prieteni, familia mea, etc! ma gandesc ca suntem noi ciudati! :D

se pare ca da: doar tu intelegi prostia pe lumea asta

godot
godot  •  13 Iunie 2023, 10:01

Să-i readucă și pe Vână, Gabi Iancu, Cosmin Matei. Și dacă chiar vrea să facă treabă, să-i reactiveze și pe Ion Barbu, Curt, Carabaș, Butoiu, iar pentru puțină experiență să apeleze la Mustafa, Tufan, Drogeanu să știe o treabă.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează