FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Romb ofensiv

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Rednic va miza pe atac în sezonul următor, cu Ropotan la închidere, iar cei doi Cristea şi Thiago în sprijinul vîrfurilor.

Dinamo nu se apără, ci porneşte la atac pentru a cuceri titlul cu numărul 19! Mircea Rednic vrea să folosească un sistem ofensiv în noul sezon, un 4-4-2 care să se desfacă în romb pe faza ofensivă. De altfel, acelaşi modul de joc l-a utilizat “Puriul” şi în cele trei partide amicale din Germania.

Tehnicianul de 46 de ani se gîndeşte să-l folosească pe Ropotan ca închi­ză­tor, pe Thiago şi pe A­dri­an Cristea pe ben­zile liniei mediane şi pe Andrei Cristea în spatele vîrfurilor. “Lui Rednic i s-au făcut mul­te concesii, i s-a dat mînă liberă. Să-i dăm credit dacă aşa consideră. Noi, su­por­­terii, îl sprijinim. Vreau să văd un Di­na­mo ofensiv, care să atace, nu-mi place ca echipa să stea la ce-o că­dea!”, a spus fos­ta glorie di­na­mo­vistă Ion Pîr­că­lab. “Nu e rău, mie chiar îmi place să atacăm. Dinamo nu ştie să se apere, iar e­chi­pe­le mari, care se res­pectă, atacă în­con­­ti­nuu”, a spus şi Cos­tel Orac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  02 Iulie 2008, 18:06

Si Ilie Iordache unde joaca?

 •  02 Iulie 2008, 17:19

deci la inceputul sezonului ar trebui sa joace asa : Lobont Homei(Blay) moti izvoranu(vujavudonici) pulhac Ropo torje thiago Ad. Cristea Bratu danciu si dupa ce zicu va putea sa joace mijlocul sa arate asa ropotan Ad. Cristea Zicu Thiago

 •  02 Iulie 2008, 15:25

dolha o sa fie in poarta;)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează