FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Romica Jurcă și Busu, la FCSB! :) » Alegere inspirată a roș-albaștrilor: „S-a făcut o comparație”

Roș-albaștrii au condiții optime de pregătire, poimâine vor juca la Coin primul amical, cu elvețienii de la Luzern // Foto: Cristi Preda
Roș-albaștrii au condiții optime de pregătire, poimâine vor juca la Coin primul amical, cu elvețienii de la Luzern // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 15:17

FCSB // Roș-albaștrii au verificat inclusiv cum va fi vremea la Marbella înaintea cantonamentului, de aceea au refuzat ideea de a mai merge în Antalya

Ce Romica Jurcă? Și cine e „Busu”? Steliștii au luat în calcul un aspect important în momentul în care au stabilit cantonamentul de iarnă al echipei. S-au interesat exact cum va fi timpul, ce temperaturi vor fi pe durata celor două săptămâni de stagiu, fiindcă știau că va fi doar un singur cantonament. 

Și astfel au evitat să se confrunte cu probleme precum celelalte 13 formații românești aflate în Antalya, care au fost blocate de furtuni în Turcia zilele trecute. Este prima dată după mulți ani când steliștii nu mai merg acolo!

La Marbella se anunță soare și temperaturi de peste 14 grade Celsius până la finalul stagiului! Ieri, elevii lui Teja s-au pregătit la 20 de grade Celsius, până acum a fost senin la oricare ședință de pregătire. Doar sâmbătă se anunță că ar putea ploua, dar și aici șansele sunt estimate, conform site-urilor de specialitate, între 30 și 50 la sută.

Chiar Mihai Bălașa a confirmat: "Când s-a făcut cantonamentul, s-a luat în considerare și cum va fi vremea pe durata stagiului. Anii trecuți am mai fost în Antalya, știu că s-a făcut o comparație".

 "E soare la Marbella, plaja aproape, 18 grade Celsius, dar ne e gândul numai la fotbal. Nu ne gândim la vacanță, e concentrare doar pe fotbal" Mihai Bălașa, fundaș FCSB

 Citește și:

FCSB // RADOMIR ANTIC / EXCLUSIV 4 ştiri-blitz din cantonament » Au pus pe site sigla Stelei + Un nume URIAȘ la antrenamentul lui Teja!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  15 Ianuarie 2019, 20:08

Nasol daca e asa de cald si bine,cand incepe campionatul si va fi frig si ploaie,baietii au sa spuna ca ei s-au antrenat pe alta vreme si nu sunt obisnuiti si ar trebui sa joace in Dubai,poate acolo vor lua campionatul,macar anul asta!

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Ianuarie 2019, 16:32

P.S. cred ca Romica Jurcă si Busu ar fi titulari în echipa de bază a fcsb-ului.... Unul fundaş inchizator pe centru si lateral, iar altul atacant pe flancuri cu pozitie inter-stînga.

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Ianuarie 2019, 16:28

Ce comentariu....ce ştire..... Vă rugă sa intrebati pe domnul Balaşa cum o sa fie recolta de porumb la vară , că la grîu o sa fie jale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează