FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // RADOMIR ANTIC / EXCLUSIV 4 ştiri-blitz din cantonament » Au pus pe site sigla Stelei + Un nume URIAȘ la antrenamentul lui Teja!

Radomir Antic la antrenamentul FCSB //  Foto: Cristi Preda +6   FOTO
Radomir Antic la antrenamentul FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 13:00

FCSB se află zilele acestea în cantonament în Spania, unde va disputa trei partide amicale, cu FC Luzern, Shanghai Greenland şi Dinamo Kiev. Iată 4 noutăți, pe scurt, din cantonamentul FCSB.

  • Trimişii speciali ai Gazetei în Spania, Eduard Apostol şi Cristi Preda, transmit cele mai noi informaţii şi imagini din cantonamentul FCSB

1. Steaua, nu FCSB

FCSB va juca o partidă amicală cu FC Luzern (Elveţia) pe 17 ianuarie. În programul de meci afişat de elveţieni pe site-ul oficial, în dreptul roş-albaştrilor apare numele „Steaua Bucureşti”, iar sigla e cea a formaţiei din Ghencea, care acum evoluează în Liga a 4-a.

luzern
Captură de pe site-ul lui Luzern

2. Momcilovici se antrenează normal

În partida cu Luzern ar putea evolua şi Marko Momcilovici, care începând de azi a început antrenamentele normale cu echipa, aşa cum GSP.ro anunţa în urmă cu două zile. Mihai Pintilii, un alt jucător care a avut probleme serioase şi acum se recuperează, ar putea să se antreneze şi el normal cu restul lotului abia spre finalul cantonamentului.

momcilovic gsp

3. Secundul lui Contra urmăreşte FCSB

Javi Reyes, secundul selecţionerului Cosmin Contra, a urmărit cu atenţie antrenamentul roş-albaştrilor condus de Mihai Teja. Staff-ul naţionalei s-a împărţit în două. Contra a mers în Antalya, unde restul echipelor din Liga 1 îşi fac cantonamentele, iar Reyes în Spania pentru a urmări FCSB. De altfel, Reyes i-a urmărit pe roş-albaştri şi în cantonamentul din iarna trecută desfăşurat tot în Spania.

javi reyes

4. Radomir Antic, mesaj pentru români

Sârbul Radomir Antici (70 de ani), fostul mare antrenor de la Real Madrid, Atletico Madrid şi Barcelona, a stat câteva minute la şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor şi a avut un mesaj pentru foştii săi elevi români.

Salutări lui Gică Hagi, mi-e dor de tine, de Popescu, de Contra. Am mulţi prieteni români. Sunt mândru să fiu antrenorul care i-a avut pe cei mai mari fotbalişti români. Hagi nu e doar mare, ci şi un caracter uriaş. Didi Prodan îmi era prieten bun. M-a întristat mult pierderea lui”, a spus Antici pentru GSP.ro.

CV Radomir Antic

1Supercupa Spaniei cu Real Madrid
1 titlu cu Atletico Madrid
1 Cupă a Regelui cu Atletico Madrid
Radomir Antić este singurul om care a antrenat FC Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid.

radomir antic
Radomir Antic alături de ofițerul de presă de la FCSB, Cătălin Făiniși // Foto: Cristi Preda

Citeşte şi:

FCSB / Mihai Bălaşa a răbufnit în cantonament: „Sunt cel mai bun din Liga 1 și m-am săturat să termin pe doi!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
robotzel
robotzel  •  15 Ianuarie 2019, 18:30
Postat de andyandrei2015 pe 15 Ianuarie 2019, 17:44

sa te dea pe tine,pt prostie

pai daca talpan este atat de tare de ce nu face si asta? el oricum da in judecata pe oricine. in orice tara civilizata FCSB se numea acum Steaua. daca nu este asa sa ii dea banii inapoi lui becali cu care a platit sa preia Steaua. instante de 2 lei mai are si tara asta. sa spuna instantele atunci ce a cumparat cu bani becali atunci si daca nu a cumparat steaua de ce a disparut steaua si nu a mai avut echipa de fotbal.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Ianuarie 2019, 17:44
Postat de magic4ever pe 15 Ianuarie 2019, 14:49

Talpan sa ii dea in judecata ca folosesc ilegal numele si sigla adevaratei Steaua Bucuresti!

sa te dea pe tine,pt prostie

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Ianuarie 2019, 17:42

nea edy, ce au facut organizatorii turneului, au reusit sa numeasca terenul de antrenament steaua, sau au renuntat la idee ?hahaha... aerul e respirabil cu atatea vedete in jurul echipei fcfcsb ?hahaha...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează