FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-0

Ronny Levy a ajuns la capătul răbdării după doar 5 săptămîni la Steaua: “Nu mai suport!”

Levy îi acuză pe conducători
că nu i-au adus jucători de valoare, îl vrea lîngă el
pe Narcis Răducan, care nu mai e pe placul lui MM,
și dorește îndepărtarea team-managerului Ianuli,
care l-a ironizat în cantonament
Levy îi acuză pe conducători că nu i-au adus jucători de valoare, îl vrea lîngă el pe Narcis Răducan, care nu mai e pe placul lui MM, și dorește îndepărtarea team-managerului Ianuli, care l-a ironizat în cantonament

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 10:52

"Principalul" israelian îl arată cu degetul pe MM, pe care îl acuză că nu i-a rezolvat achiziţiile ♦ A fost scos din sărite de Marius Ianuli, care l-a persiflat în prezenţa staff-ului tehnic ♦ E revoltat că Narcis Răducan, colaboratorul său nr.1, a fost îndepărtat.


Steaua a pornit cu stîngul în noul sezon. A pierdut Supercupa în faţa Oţelului, însă dincolo de înfrîngere, situaţia a devenit una irespirabilă la echipă, iar cel care e cel mai nemulţumit de ce se petrece e chiar antrenorul Ronny Levi. Israelianul a răbufnit după ce a fost nevoit să suporte mai multe situaţii considerate de el de neacceptat în ultimele două săptămîni.

1. De ce e supărat pe MM
Unul dintre oamenii de care Levy e total nemulţumit e chiar managerul echipei. Tehnicianul i-a solicitat lui MM, de acum două săptămîni, mai mulţi jucători ofensivi. Nu s-a realizat transferul nici unuia, iar Levy a luat foc: "A stat toată ziua la antrenamente, însă nu mi-a adus nici un jucător în această perioadă, cu ce m-a ajutat? Eu îl respect pentru că m-a adus aici, însă dacă după două etape plec, în Israel se va scrie că eu am dat greş, dar nu se ştie că managerul nu m-a ajutat cu transferurile solicitate".

2. Luat la mişto de Mache
Lucrul care l-a revoltat cel mai tare pe Levy e ce s-a întîmplat în al doilea cantonament cu team-managerul Marius Ianuli. "Să nu-l mai văd în preajma mea, nu mai vreau să stea nici pe bancă, lîngă mine", a răbufnit tehnicianul. Motivul? Ronny a fost şocat să audă cum Mache făcea glume pe seama lui de faţă cu ceilalţi membri ai staff-ului tehnic. Mai mult, Levy s-a enervat şi că Mache nu respecta programul echipei, absenta atunci cînd echipa mergea la restaurant să mănînce, el preferînd să stea la plajă.

3. "De ce mi l-aţi luat pe Narcis?"
Levy mai are un "of": Narcis Răducan. Cel despre care israelianul spusese după ce a semnat cu Steaua că "a fost persoana care m-a ajutat cel mai mult la Urziceni, am mare noroc că îl voi avea şi la Steaua", nu l-a mai însoţit în al doilea stagiu. Chiar şi în primul cantonament, MM îl tăiase de pe listă pe Narcis, cu care se află într-un război rece, însă antrenorul a reuşit atunci să-şi impună punctul de vedere. "De ce nu-l mai am pe Narcis lîngă mine? Mi-ar fi de mare folos, nu mă interesează pe mine neînţelegerile dintre ei, dar să nu afecteze orgoliile lor munca mea".

4. A rămas mut auzind că ar pleca şi Nicoliţă
Într-un moment în care s-a plîns că are un lot restrîns numeric, Levy a rămas ieri cu gura căscată cînd a fost anunţat de MM: "Bănel Nicoliţă, aproape sigur, va pleca şi el!". Pus în faţa faptului împlinit, acesta a acuzat că, dacă rămîne şi fără Nicoliţă, aproape că nu mai are nici o variantă de a încropi un "11" de valoare. "Şi dacă pleacă Bănel, ce? Joacă Tatu în dreapta, care e problema?" a venit replica. În cele din urmă însă, transferul lui Nicoliţă a picat.

Concluzia: vrea în "audienţă" la Gigi
Fiind extrem de nemulţumit, Levy nu are de gînd să lase lucrurile aşa. Din contră, îşi doreşte să aibă o discuţie cu patronul echipei. "Vreau o întîlnire cu Gigi Becali, dar doar eu cu el, în care să am ocazia să-i explic ce am văzut eu că se întîmplă la această echipă".

"Eu n-am vorbit cu Levy înainte de Supercupă, dar am discutat cu MM, care mi-a spus nişte lucruri"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
stoicamm
stoicamm  •  19 Iulie 2011, 17:45

aberatie

gilgil
gilgil  •  19 Iulie 2011, 17:43

19 Iulie 2011, 01:24 | CITEAZA 7 genial. steaua joaca cu 3 retrogradate in primele 3 etape. daca nu scoate 9 puncte e clar out ! mare dreptate ai la ce joaca la ora actuala sigur "out"

ockilaaa
ockilaaa  •  19 Iulie 2011, 15:40
Postat de mchereja pe 19 Iulie 2011, 11:11

Intrebare: De ce muta Becali echipa din Ghencea? Raspuns: Pentru ca titlul il iau doar echipele din provincie.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează