FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

Ronny Levy a fost prezentat oficial: "Am încredere că voi reuşi la Urziceni. Organizarea de la club m-a uimit"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Unirea Urziceni şi-a prezentat antrenorul cu care speră să o bată pe Liverpool. Ronny Levy crede că va reuşi să aibă rezultate în Liga I, dar şi în Europa League. Israelianul spune că încă nu s-a decis asupra jucătorilor pe care îi vrea la noua echipă.

"Sînt fericit ca sint aici, e o onoare pentru mine, Unirea e o echipa care a avut succese atat in Romania, cit si in Europa. Organizarea de la club m-a impresionat, am fost surprins, fiind mult mai bine decit ma asteptam. E o mare provocare pentru mine si sper sa reusesc aici. Am mare incredere in fortele proprii. Voi pune accent pe capitolul tactic, dar si disciplina e foarte importanta. Sper ca si in retur sa repetam parcursul bun pe care l-a avut echipa in acest sezon. Putem face performanta si in Europa League, de ce nu? Am discutat cu MM despre eventualele transferuri, dar nu vizam un jucator anume din Israel. Nu ma gandesc acum la meciurile cu Liverpool, ci mai degraba la cele din campionat", a zis israelianul care a semnat zilele trecute un contract pe un an si jumatate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează