FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Roş-albaştrii negociază intens transferul lui Pintilii » 500.000€ + doi jucători!

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 20:54

Conducerea ”militarilor” i-a oferit împrumut pe Răduţ şi pe Năstăsie la Pandurii pentru a urgenta trecerea mijlocaşului de 27 de ani în Ghencea


Şefii Stelei speră să rezolve în această săptămînă achiziţionarea internaţionalului Mihai Pintilii. În urma mai multor runde de tratative, roş-albaştrii au anunţat că sînt dispuşi să plătească pentru Mihai suma de 500.000 de euro şi să-i împrumute timp de un sezon la Tîrgu Jiu pe mijlocaşii Mihai Răduţ şi Ionuţ Năstăsie!

Gorjenii sînt tentaţi să accepte oferta venită din Ghencea, doar că l-ar vrea în schimbul lui Năstăsie pe Lucian Filip. Bucureştenii i-au anunţat însă că Reghecampf nu ar vrea să se despartă de Filip, fotbalist pe care l-a readus special la Steaua, după ce l-a pregătit returul trecut la Chiajna şi căruia i-a dat şi banderola de căpitan.

Vasluiul s-a retras din cursă
Oltenii au ţinut deschise două piste pentru Pintilii. În afara Stelei, fotbalistul de 27 de ani era şi pe lista de achiziţii a lui FC Vaslui. Moldovenii au renunţat să facă o ofertă clară cînd au aflat preţul cerut de "panduri": 750.000 de euro!

După ce Gazeta de duminică a publicat detaliile întîlnirii avute de Pintilii cu Petre Grigoraş, în care jucătorul i-a cerut să-l lase la Steaua, tehnicianul Pandurilor a fost convins să-şi dea acceptul pentru transfer. "Eu nu mă opun ca Mihai să plece. Sînt mîndru că fotbalişti precum Chiricheş, Gabi Matei şi Pintilii au ajuns să fie atît de bine cotaţi din momentul în care eu am preluat echipa. Totuşi, îl vom lăsa să plece numai dupş ce vom avea soluţii pentru înlocuirea lui!", a declarat Grig.

"Aş fi nebun să nu vreau să ajung la Steaua. Ar putea fi ultima mea şansă să joc la o echipă care se bate la titlu şi care ajunge mereu în fazele superioare ale cupelor europene"
Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii

6.000 de euro e salariul lunar al lui Pintilii la Pandurii. El ar putea cîştiga la Steaua cu 4.000 de euro mai mult

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
alpin
alpin  •  28 Mai 2012, 13:00
Postat de doriansky pe 28 Mai 2012, 10:38

pai n-ai citit cocalare? ...sau s-a trezit ma'ta si sa pus pe chat ??

Ai spus ceva, tzigane?! Nu pot citi ce scrii caci nu stiu limba ta pakistaneza!

criticul89
criticul89  •  28 Mai 2012, 10:41

Ce se se ataca gsp-ratatii cand scriu ceva ce nu e pe placul lor ! repede sterg commentul ! ce e sclaa/vilor ?? doare adevarul ?? mari rataati mai sunteti.... "daca pt stelisti bourceanu a fost un transfer reusit, atunci e tot ce conteaza ! dar nu se uita cate injuraturi si-a luat meci de meci din cauza zecilor de greseli facute in lant ! degeaba alearga el mult daca nu da siguranta la mijlocul terenului ! cat despre pintili as putea sa spun ca n-o sa se ridice nici la jumatate din valoarea lui bourceanu ! cu timpul o sa vedeti ! pintilii face parte din grupul multor juc umflati de antrenori, selectioner, presa, etc....."

criticul89
criticul89  •  28 Mai 2012, 10:39
Postat de biancorossi pe 28 Mai 2012, 10:02

stiu. e un jucator contestat, dar a fost foarte utli pe faza defensiva mai ales. cat e el de rudimentar, are suflet sie f puternic si foarte serios. e devotat clubului sau. si muncii lui. asta e tot ce conteaza. seriozitatea l-a adus in preajma nationalei, unde daca nu ma insel chiar a debutat. nu retin exact. ceva de genul asta. pintilii e mai tehnic si mai pe ofensiva. dar pintilii mergea bine acolo, la el la pandurii. nu e asta o garantie ca va deveni titular la steaua cu aceeasi cadenta in evolutii, ca la pandurii. aa, ca el este o promisiune certa, asta e adevarat.

pune suflet, e f serios, e devotat clubului si muncii sale ??? ce legatura au astea cu practica ?? astea tin mai mult de caracterul omului, unde tb sa recunosc ca bourceanu e de nota 10 ! dar eu vb doar de realizarile sale pe teren ! degeaba vrei daca nu poti ! am zis, o fi el util pe faza defensiva dar per total greselile sale sunt mai numeroase decat jocurile bune ! si eu vb pe baza a ceea ce a realizat sezonul asta, nu din povesti sau ca as avea eu ceva cu el !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează