FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Roş-albaştrii spun că nu vor mai face multe transferuri » Steaua 2 în 1

Articol de , - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Roş-albaştrii spun că nu vor mai face multe transferuri, întrucît în acest moment au cel mai bun lot din ţară

Steaua nu se grăbeşte să mute pe piaţa transferurilor. În afară de repatrierea lui Nicolae Dică şi de acontarea lui Gabi Matei începînd cu sezonul viitor, roş-albaştrii doar tatonează mai multe piste, fără a concretiza aducerea unor nume noi la echipă.

Motivul l-a dezvăluit chiar managerul general din Ghencea, Mihai Stoica: "Am spus clar că nu vor fi schimbări majore. Avem un lot echilibrat, nu vom aduce jucători de dragul de a-i aduce. Avem un lot echilibrat din toate punctele de vedere, iar obiectivul principal este omogenizarea acestei echipe create peste noapte".

Staff-ul roş-albaştrilor şi-a făcut deja planul pentru retur şi e mulţumit de actualul lot pe care-l are la dispoziţie. "Sîntem acoperiţi pe fiecare post. Avem totul dublat!", a spus Mihai Stoica. Chiar dacă va schimba sistemul de joc în 4-3-3, Lăcătuş e şi el mulţumit de lotul avut la dispoziţie şi nu vrea cu orice preţ să îi fie aduşi fotbalişti noi la echipă.

Acesta a dezvăluit şi un alt motiv al îngheţării negocierilor cu unele cluburi şi cu anumiţi fotbalişti. "Preţurile sînt prohibitive. În plus, unii jucători cer 300.000 de euro la semnătură şi tot atît salariu! Le-am recomandat să meargă în Serie A sau în Anglia şi i-am tăiat de pe listă", a punctat MM.


Caută portar de rezervă
Unul dintre obiectivele lui Mihai Stoica din această iarnă este aducerea unui goalkeeper care să-l concureze pe Tătăruşanu. "Nu putem sta doar în Ciprian şi în Cezar Lungu plus Măcelaru de la echipa a doua. Măcelaru, deşi are un nume cu rezonanţă şi care l-ar putea impune, nu este încă pregătit!", a declarat managerul general din Ghencea.


"Nu mai sînt prostul proştilor să arunc cu banii. Oricum, am vorbit şi cu MM şi cu Lăcătuş şi ei vor să aibă un lot de maximum 25 de fotbalişti!"
Gigi Becali, patron Steaua

Echipa Stelei şi dublurile pe post
Tătăruşanu (C. Lungu) - Bonfim (Emeghara), Gardoş (Martinovici), Geraldo (Galamaz), Latovlevici (Brandan) - N. Dică (L. Marinescu), Ricardo (Bicfalvi), Cr. Tănase (Răduţ) - Szekely (Nicoliţă), Stancu (Bilaşco), Surdu (C. Matei)


5 jucători nu se vor mai regăsi în lot în 2011 dintre cei care au terminat la Steaua anul 2010: Zapata, Abrudan, Anghelov, Onofraş şi Kapetanos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
boolq
boolq  •  07 Ianuarie 2011, 03:50

singurul portar de steaua din liga 1 e villadsen...sunt sigur ca e dispus sa vina pe postul de rezerva!

bobo1o
bobo1o  •  07 Ianuarie 2011, 02:13

JIJI NU ARE CAP, DEGEABA ARE BANI. BANII NU GANDESC PENTRU EL

chipy
chipy  •  07 Ianuarie 2011, 01:06

avem cel mai bun lot din tara, dar nu avem un patron, jiji nu poate sa conduca steaua, este prea mic pentru un club ca steaua

Vezi toate comentariile (3)
Comentează