FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rossini, apoi Salam şi Minune » Familia Reghecampf a sărbătorit Crăciunul pe ritmuri de manele

Articol de , - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 10:08

După ce de ziua Anamariei Prodan au mers la Viena, la "Bărbierul din Sevilla", soţii Reghecampf au petrecut în ajunul Crăciunului pe ritmuri de manele


Laurenţiu Reghecampf profită din plin de zilele de vacanţă şi, după ce i-a oferit soţiei sale o vacanţă la Viena, unde Anamaria şi-a serbat ziua de naştere, Crăciunul l-a petrecut împreună cu prietenii. În Ajun au participat amîndoi la o petrecere, unde au fost naşi la ruperea turtei unei fetiţe. Cheful s-a încins repede, avînd în vedere că muzica a fost asigurată de cei mai în vogă manelişti ai momentului: Adrian Minune şi Florin Salam. Antrenorul Stelei a fost preferatul celor doi, ei dedicîndu-i tehnicianului mai multe melodii.
Înainte, soţii Reghecampf fuseseră în Austria, la Viena, unde au vizitat Tîrgul de Crăciun, dar şi Opera. Spectacolul pe care l-au ales a fost "Bărbierul din Sevilla", operă compusă de Gioachino Rossini.

"Steaua e 99 la sută campioană"
Petre Marin crede că fosta sa echipă nu mai poate pierde titlul de campioană în Liga 1. "Au acest avans considerabil, dacă nu vor fi atenţi, se pot întîmpla şi surprize. La modul cum s-au prezentat şi la atmosfera pe care o creează MM şi cu Reghe, sînt sigur că vor gestiona foarte bine problema şi, din punctul meu de vedere, Steaua e 99 la sută campioană", a spus Petre Marin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
xhthu
xhthu  •  27 Decembrie 2012, 17:14
Postat de goggu pe 27 Decembrie 2012, 10:15

Sa asculte ce vor ei, care e problema? Toata lumea asculta mai multe stiluri muzicale, nu doar unul .Poti asculta rock, dar si hip hop, poti asculta muzica clasica, dar si lautareasca , poti asculta folk dar si muzica usoara... Uite cum se face un articol din nimic!

articolu asta e ciorba pentru prostii care au tocit cu tot cu virgule manualele la scoala fara sa gandeasca ,au ajuns niste mediocri si acum stau cu gramatica in gura pe gsp si se iau de tine ca incepi comentarii cu litera mica si alte prostii.in ciuda impresiei lor,din pacate muzica ascultata nu te face sa pari mai cult. indiferent ca urli ca manelele is naspa si asculti vivaldi sau daca asculti manele si tipi ca nu-ti place rocku,esti la fel de prost.fiecare asculta ce vrea.si reghe poate sa tina si orfani in pivnita din care sa-si faca friptura,cat timp isi face treaba de antrenor.cat despre manele,se putea mai rau.eu zic mersi ca nu se asculta la botezuri stefan banica junior sau gangnam

fritzcapablanca
fritzcapablanca  •  27 Decembrie 2012, 10:25

Doi condamnati la moarte. − Vreo ultima dorinta? − As vrea sa ascult un disc cu Gutza. − De acord! Si tu? − Pe mine va rog sa ma omorati inaintea lui

fritzcapablanca
fritzcapablanca  •  27 Decembrie 2012, 10:24

Doi manelisti stau de vorbă: - Auzi, mă, ce e ăla şah? - Bă, şahu' e piesele alea care le băgăm noi în pungă când jucăm table.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează