FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rotaţie pentru export » Naumovski şi Bălgrădean schimbă cu rîndul mănuşile pentru un transfer din iarnă

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 22:02

Dinamo are doi portari de valori sensibil egale, Cristian Bălgrădean (24 de ani) şi Kristijan Naumovski (24 de ani), şi nu-şi permite ca vreunuia dintre cei doi să-i scadă cota de piaţă şi să rateze un transfer important în Europa.

Bonetti a găsit cea mai bună soluţie pentru ca ambii să fie mereu concentraţi şi în formă: rotaţia mănuşilor în funcţie de forma de moment. Acest lucru îi ajută şi pe cei doi să rămînă în vizorul echipei naţionale a României, respectiv a Macedoniei, dar şi să fie monitorizaţi de cluburile ce îi urmăresc de mai multă vreme. Naumovski e curtat de cîteva formaţii din Rusia, în timp ce Bălgrădean este urmărit de scouterii unor grupări din Premier League şi din Primera Division.

După două sezoane în care a fost rezervă de lux şi a avut apariţii sporadice, Naumovski a transmis că îşi doreşte să joace sau să fie lăsat să plece pentru a nu pierde contactul cu echipa naţională. "Naumovski e un portar bun, un băiat de caracter, care merită să i se acorde o şansă, mai ales că a făcut multe meciuri bune în acest sezon", zic şi şefii.

7 partide a apărat Naumovski sezonul trecut, în timp ce Bălgrădean a prins 37 de meciuri

2,3 milioane de euro e cota de piaţă a lui Bălgrădean, iar Naumovski este evaluat la 1.000.000 de euro


"Eu încerc să-mi ajut colegii, să dau încredere, să pot contribui la victoriile echipei. Cred că Dinamo va urca în clasament, avem un lot bun, iar jocul creşte de la meci la meci"
Kristijan Naumovski, portar Dinamo

"Prin natura postului, un portar este fie înger păzitor, fie demon. Eu trebuie să nu iau gol, este obiectivul meu în fiecare partidă"
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

Evoluţiile celor doi în acest sezon
Nume Meciuri în Liga 1 Goluri primite Media notelor GSP
Naumovski 6 7 6,17
Bălgrădean 3 2 5,67
* Bălgrădean a mai jucat alte 4 partide în Cupă, Supercupă şi Europa League

"Am avut ghinion!"
Dinamoviştii nu sînt mulţumiţi de rezultatele trageriii la sorţi în "optimile" Cupei României, unde vor avea meci cu Pandurii, la Tîrgu Jiu. "Am avut ghinion! Va fi un joc în deplasare, vor avea suporterii de partea lor şi un ascendent moral asupra noastră. Dinamo este însă o echipă matură, care trebuie să treacă de acest joc. Gorjenii evoluează foarte bine acasă, dar sînt sigur că antrenorii vor studia bine adversarul", a spus directorul sportiv Constantin Dănilescu.

Borcea laudă pe toată lumea
Fostul acţionar Cristi Borcea e convins că Dinamo va prinde un loc de cupă europeană la finalul sezonului şi că echipa va învinge Steaua. "Cum să iasă Dinamo din lupta pentru titlu? Mergem şi batem Steaua peste o lună şi pînă atunci am putea ajunge chiar pe primul loc, nu-mi fac probleme că Dinamo nu va prinde cupele europene, e o echipă tînără care are nevoie de încredere. Începe să se vadă munca depusă la echipă".

CUPA "CORNEL DINU"
Încă un succes pentru GSP
Echipa Gazetei Sporturilor a reuşit cea de-a patra victorie la Cupa "Cornel Dinu", în faţa celor de la Mercedes Benz (3-1), în cea de-a treia ediţie a competiţiei pentru companii. Pentru jurnalişti au marcat Eduard Apostol şi Cătălin Gheorghiu (2). La întrecerea manageriată de Ovidiu Bătineanu participă 36 de formaţii.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
aldo_m
aldo_m  •  04 Octombrie 2012, 15:37

balgradean incepe s-o comita meciul cu cfr-ul e pierdut de el a vrut sa iasa pe centrare apoi s-a razgandit , copilul asta trebuie sa devina CEVA MAI SIGUR PE EL ,pe langa moti pardon grigore acum tremuram si cand e pufi in poarta

xzx
xzx  •  04 Octombrie 2012, 12:24
Postat de alexa.09 pe 04 Octombrie 2012, 11:47

Ar fi pacat sa plece balgradean sau naumvski . Amandoi sunt portari buni . Balgradean parca ar avea o clasa peste Naumovski .

stai linistit ca nu pleaca niciunul))) jurnalistul asta isi da cu parerea dar nu le nimereste deloc))).Cei 2 apara pe rand la Dinamo pana primesc un gol si apoi in meciul urmator este rezerva.Acum in campionat va apara Naumovski pentru ca nu a luat gol in ultimul meci.Daca primeste gol la Medias in urmatorul meci va apara Balgradean si tot asa.

bogdanc77
bogdanc77  •  04 Octombrie 2012, 12:10
Postat de alexa.09 pe 04 Octombrie 2012, 11:47

Ar fi pacat sa plece balgradean sau naumvski . Amandoi sunt portari buni . Balgradean parca ar avea o clasa peste Naumovski .

unde naiba vezi tu o clasa peste Naumovski? De un an de zile ste complet iesit din forma "pufi"!!!! Sa ai mai multe goluri luate la DINAMO decat meciuri pentru DINAMO....spune multe despre forma lui pufulet!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează