FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roti, "câine" rău » Mijlocaşul l-a înţepat Andone după golul de trei puncte marcat cu Voluntari

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 00:00

Nu e la primul episod "curajos", trecerea de la puştiul emotiv la vedeta capricioasă fiind tot mai evidentă

Dorin Rotariu şi-a creat o imagine de fotbalist talentat, cuminte şi taciturn. De ceva vreme însă, acesta a suferit o schimbare radicală la nivel comportamental, devenind tupeist şi cu gura mare chiar şi atunci când e vorba de antrenorii cu care lucrează.

Cel mai recent eveniment de acest fel a fost sâmbătă seară, imediat după victoria cu Voluntari, 2-1, meci în care a marcat golul victoriei, după o perioadă în care devenise rezervă de lux în Ştefan cel Mare. Dorin l-a "înţepat" pe Andone: "De ce n-am marcat până acum? Păi, cum să marchez dacă nu joc? Nu prea am avut şansă să joc, nu pot face multe în 10-15 minute. Important e că acum am jucat două meciuri 90 de minute şi mă bucur că am şi marcat".

Figuri şi înjurături

La începutul lunii, Gazeta a scris despre relaţia Andone-Rotariu, care a început să scârţâie. Antrenorul i-a reproşat pe un ton ridicat jucătorului, în timpul unei şedinţe tehnice: "Roti, de ce stai îmbufnat? Ești supărat că nu joci? Nu meriţi să joci! Ai început să faci figuri, stai non-stop cu mâinile pe sus, comentezi deciziile arbitrilor, ce înseamnă asta? Crezi că dacă ai jucat câteva minute la «naţionala» mare poţi să o lași mai moale? Tu în loc să te ambiţionezi și să tragi și mai tare ai început să te ferești de contactele cu adversarii, nu mai alergi după minge. Treaba ta! Cu mine nu merge așa".

Pe lângă reproşurile lui Ando, Rotariu a avut probleme şi la selecţionata U21, unde a fost chemat de către Cristi Dulca, pentru meciul cu Danemarca, scor 1-3. Roti a refuzat în mai multe rânduri să intre în teren, motivând că nu are chef şi s-a luat la înjurături cu Deian Boldor, cel din urmă reproşându-i dinamovistului atitudinea.

6 golurişi o pasă decisivă în 17 meciuri a reuşit Rotariu în acest sezon de Liga 1

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează