FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ruiz i-ar putea lua locul lui Yssouf Kone la CFR

Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj
Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Arpad Paszkany a sugerat ieri că atacantul argentinian ar trebui readus la Cluj, în schimbul ivorianului, pus pe lista de transferuri

Schimbul de replici dintre patronul Arpad Paszkany şi ivorianul Yssouf Kone şi-a consumat ieri încă un cartuş. A tras finanţatorul clujenilor, fără avertisment. "Sincer, dintre Traore şi Yssouf Kone aş prefera să plece ultimul, printr-un transfer sau chiar sub formă de împrumut. Nu sînt mulţumit de prestaţiile lui, de atitudinea lui şi nu a dat randamentul pentru care l-am adus la Cluj. Cred că e cel mai ineficient atacant de cînd sînt la CFR, la un raport între minutele jucate şi golurile marcate", a spus Paszkany.

Finanţatorul lui CFR a pus în contrabalanţă evoluţiile lui Diego Ruiz la Cluj. Argentinianul va reveni probabil la CFR, după ce a fost împrumutat la Kasimpaşa în Turcia. Ruiz are o ofertă de la Alba Iulia, dar ar putea fi păstrat la Cluj la intervenţia lui Paszkany. "Eu încă plîng după Ruiz. A fost cel mai eficient atacant dintre cei pe care i-a avut CFR în ultimul timp", a încheiat Paszkany.

2 milioane de euro e suma solicitată de CFR Cluj pentru transferul lui Yssouf Kone

4 goluri a marcat ivorianul în retur cu 5 mai puţine decît golgeterul Ligii 1, Kapetanos

Conflict mai vechi
Arpad Paszkany l-a mai luat în vizor pe Yssouf Kone de-a lungul timpului. Şeful "vişiniilor" l-a taxat pe ivorian după înfrîngerea de la Vaslui. "A jucat Yssouf Kone la Vaslui? Eu nu l-am văzut", a comentat ironic Paszkany. A urmat o nouă reacţie, referitoare la presupusele oferte pentru ivorian: "Vreau să rog ziariştii să-mi aducă şi mie ofertele cu care se laudă unii prin presă. Cei care se laudă pe chaturi că au oferte de la Saint-Etienne să mi le aducă şi mie".

Casal semnează, Kanyuka în probe
Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut ieri că fundaşul stînga nigerian Kasali Yinka Casal (22 de ani) va semna cu "vişiniii". Oficialul a adăugat că stoperul congolez "Pat" Kanyuka (22 de ani) va da probe de joc în primul cantonament din Antalya. Ambii fotbalişti au cetăţenie britanică şi vor fi prezenţi azi la reunirea lotului clujenilor. Casal a jucat ultima oară în liga a treia din Anglia, pentru Swindon Town, iar Kanyuka în liga a patra, la Northampton Town.

"Traore la Arsenal? Poveşti"
Arpad Paszkany nu confirmă interesul lui Arsene Wenger pentru Lacina Traore. "Astea cu Arsenal sînt doar poveşti. E adevărat că Udinese e o echipă interesată de Traore, dar e distanţă mare de la interes la ofertă. N-avem oferte concrete pentru Traore. Dacă va fi o afacere convenabilă, pentru ambele părţi, ar fi mai bine ca Traore să plece. Dacă va fi cu gîndul în altă parte nu va juca bine nici la Cluj", a spus Paszkany.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (287)
starschild
starschild  •  18 Iulie 2012, 02:47

E OK !

starschild
starschild  •  18 Iulie 2012, 02:47

E OK !

starschild
starschild  •  18 Iulie 2012, 02:47

E OK !

Vezi toate comentariile (287)
Comentează