FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rullo şi-a început antrenamentele cu Dinamo: ”Două săptămîni şi sînt ca nou”

Rullo a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract.
Rullo a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 19:28

Rullo a început de ieri antrenamentele cu roş-albii şi a vorbit personal cu Ţălnar. I-a transmis tehnicianului că se va acomoda rapid spre a fi titular pe banda stîngă.

Erminio Rullo, 29 de ani, a alergat ieri prin zăpadă alături de dinamovişti, azi va mai efectua o altă şedinţă de pregătire, iar luni va efectua vizita medicală ce-ar putea marca transferul temporar, pe trei luni, în Ştefan cel Mare.

"Nu sînt în urmă cu pregătirea, m-am antrenat cu cei de la Lecce. În două săptămîni sînt ca nou! Am poftă de fotbal şi o să arăt că nu sînt terminat", le-a transmis fundaşul stînga lui Cornel Ţălnar şi compania. "Papa" a insistat pentru acesta, i-a atras atenţia că totul depinde de el dacă îşi va continua cariera la Dinamo. Rullo n-a mai jucat nicăieri din luna mai 2012, fiind liber de contract.

"Are forţă şi este neînfricat pe teren, eu cred că va arăta un fotbal bun în România. Are un CV deosebit, cu meciuri în primele două ligi din Italia, are experienţă", a comentat Ovidiu Petre, ex-stelistul care a evoluat alături de Rullo la Modena.

"Este tehnic, urcă şi ajută atacul. Este puternic pe faza defensivă, foarte greu să treci de el în duelurile individuale" ( Cristiano Bergodi, ex-antrenor Modena, unde a lucrat cu Rullo)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Mister: "Răbdare şi munca în echipă"
Cornel Dinu speră în revenirea lui Dinamo. "Linişte este, sperăm să fie în continuare. Trebuie răbdare şi lucru în echipă, care să îmbine competenţele. Nimic nu se poate face peste noapte. Problema rămîne la lotul de jucători, dar şi aceasta se poate regla", a comentat administratorul delegat cu ocazia debutului celei de-a patra ediţii a Cupei pentru companii ce-i poartă numele.

Rednic, adio români!
După ce i-a luat pe Ţucudean şi Adrian Cristea, ultimul împrumutat pînă în vară la Standard Liege, Mircea Rednic spune că nu va mai lua jucători nici de la Dinamo, dar nici alţi români! "Am realizat de ce nici Lucescu, nici Dan Petrescu, nici chiar Olăroiu nu mai iau jucători de la noi în străinătate. Nu fiindcă n-am avea valoare, dar le este greu să se integreze. Nu mai iau nimic, gata, nici vorbă!", a comentat ieri tehnicianul.

Inbox
- Tudose a evoluat în amicalul cu Zărneşti (8-0), iar staff-ul tehnic afirmă că intră în calcule pentru meciul cu Astra, de duminică.
- Dinamoviştii au regăsit zăpada la Poiana Braşov! Ieri s-au antrenat pe pantele din zonă, acoperite de nea, roş-albii amuzîndu-se de situaţie: "Parcă ne-am întors în timp, în ianuarie, cînd ne rupea «Papa» pe aici, prin munţi". De azi, "cîinii" revin la Bucureşti, nu din cauza vremii, aşa a fost fixat programul.
- Rednic îl apreciază pe Dănciulescu, 36 de ani: "Un băiat extraordinar, sper să mai joace încă un sezon din vară".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
adimutu14
adimutu14  •  24 Martie 2013, 19:54

Eu vreau sa fiu optimist...deci ii urez bun venit si sa se apuce de treaba, sa fie titular ca nu e greu in locul lui Musat.

florinch
florinch  •  23 Martie 2013, 12:34

Hei, "ziaristul" lu' peste, tu ai vazut ce ai scris? "ALTE STIRI DESPRE RAPID" ?!? Chiar nu te mai uiti peste ce scrii si nici altcineva nu mai corecteaza editia "on-line' a ziarului pe care tu alaturi de ceilalti "ziaristi" o transformati in fituica?

florinch
florinch  •  23 Martie 2013, 12:30
Postat de imperator pe 23 Martie 2013, 03:38

Sărăcia de Dinu nu vrea deloc să-și vîndă acțiunile, vrea să mai sugă și el puțin dintr-un cadavru ! :)

Nu vrei sa le cumperi tu mai saracule? Cine esti tu sa-ti permiti sa vorbesti de Dinu? precis esti sosia Prodancei !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează