FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rullo vine azi! » Italianul e a treia achiziţie din 2013 a ”cîinilor”, după Dandea şi Tudose

Rullo va avea concurență la Dinamo în Mușat, Crăciun, Burnea și Radu Andrei, ultimii doi puști promovați de la formația secundă
Rullo va avea concurență la Dinamo în Mușat, Crăciun, Burnea și Radu Andrei, ultimii doi puști promovați de la formația secundă

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 martie 2013 19:31

Fundaşul stînga de 29 de ani, care n-a mai jucat un meci oficial din mai 2012, s-a pregătit în ultima vreme cu Lecce.

Dinamo s-a înţeles ieri pentru transferul lui Erminio Rullo, italianul urmînd să sosească astăzi la Bucureşti, după care să plece de urgenţă la Poiana Braşov spre a se alătura lotului "cîinilor". Lui Ţălnar i se îndeplineşte astfel dorinţa, chiar dacă destul de tîrziu, de a avea încă un fundaş stînga în lot.

"Am avut referinţe bune şi de la Cristiano Bergodi. Am înţeles că a avut ceva probleme la gleznă, dar aceste lucruri s-au reglat, astfel că poate să se antreneze fără probleme", a comentat "Papa". Care abia aşteaptă să-l aibă sub comanda sa pe Rullo. Le-a şi transmis colaboratorilor săi: "O să-l iau eu la mînă aici, la munte, scot untu' din el! Îl punem repede pe picioare, doar n-o fi jucat degeaba în Serie A".

Rullo n-a mai jucat nicăieri după ce şi-a reziliat contractul cu Modena, ultimul său meci oficial fiind pe 20 mai 2012. "A făcut antrenamente permanent cu Lecce, aşa că nu o să vină «chel»", au mai spus dinamoviştii.

Lecce este acum a doua în clasamentul ligii a treia din Italia. Rullo a mai fost, în cariera lui, la Inter Primavera, la Lecce, la Napoli, la Triestina şi la Modena.

4 fundaşi stînga au mai avut pe listă "cîinii" în această iarnă, macedoneanul Cikarski, brazilianul Julio Cesar, sîrbul Jovanovici şi românul Giurgiu

150.000 de euro este cota lui Rullo conform transfermarkt.de

82 de meciuri are Rullo în Serie A, 83 de partide în Serie B şi 7 în Coppa Italia

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Borcea a pierdut 10 milioane de euro!"
Dumitru Dragomir îl plînge pe fostul director executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, despre care spune că a pierdut milioane de euro! "Conducători ca Borcea rar vezi! El îşi dădea toţi banii la fotbal. Nici nevasta nu ştia că el a dat vreo 10 milioane de euro la Dinamo. Vă garantez că el n-a luat bani din fotbal, ci a dat! Cred că ăsta a fost motivul pentru care a plecat din fotbal, ajungea la sapă de lemn dacă ar fi continuat", a spus şeful LPF.

Ianul e tot în stare critică
Starea de sănătate a fostului preşedinte al lui Dinamo, Vasile Ianul, nu s-a îmbunătăţit în ultimele zile. Bărbatul de 67 de ani a suferit în urmă cu cîteva zile un atac cerebral, însă are şi alte complicaţii, fiind suspect de gripă porcină. "Ne-au venit rezultatele analizelor şi nu s-a confirmat diagnosticul de gripă AH1N1, Ianul suferind de gripă de tip B", a spus medicul Carmen Dorobăţ, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Un japonez din vară?
Dinamoviştilor le-a fost propus zilele acestea un mijlocaş ofensiv japonez, însă roş-albii au transmis impresarilor că negocierile vor avea loc la vară, întrucît acum nu e prioritar transferul unui fotbalist de atac. Genki Nakamura (26 de ani), care a jucat în ţara natală şi în ligile inferioare din Germania, este liber de contract şi îşi doreşte să-şi continue cariera în Europa. Nakamura poate evolua ca mijlocaş de creaţie sau ca al doilea vîrf.

Inbox:
- Demollari nu mai este scouter al lui Dinamo, el primind o funcţie în sectorul tehnic al "naţionalei" Albaniei: "Îmi pare rău că nu am continuat munca la Bucureşti, acum am alt proiect. Le urez mult succes băieţilor şi să cîştige trofee!".
- Pulhac a revenit în ţară în pauza competiţională şi se va pregăti cu echipa secundă a clubului din Ştefan cel Mare.
- Dinamoviştii au ajuns ieri în Poiana Braşov, unde se vor pregăti pînă duminică. Ţălnar doreşte să programeze şi o partidă de verificare în compania lui FC Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
adimutu14
adimutu14  •  21 Martie 2013, 15:24

Pffff... inca un jucator slab adus la echipe, sper doar ca e mai bun ca Musat pt ca oricum ar fi ne mai trebuia un fundas stanga clar. Cine stie poate avem si noi odata noroc si va juca bine Rullo asta.

aldo_m
aldo_m  •  20 Martie 2013, 20:16

poate ai spune cineva si lui talnar PROMOVEZA TINERII MA ANTRENORULE CU musat pe care tot al bagi nu stiu ce vrei pe nica l-a tinut 2 etape rezerva al baga in a 3-a ,copilul s-a straduit pana a luat rosu ,TALNAR NU E PEDAGOG IN VIATA LUI N-A PROMOVAT UN TANAR DAR MAI MULTI A INCEPUT SI EL CA TOTI ANTRNORII BANALI CERE JUCATORI DAR NICI MACAR NU STIE CE VREA PROMOVEAZA TINERII DOMNULE FOST MARE JUCATOR CA ANTRENOR NU TE POT NUMI ,M-AM SATURAT DE BATRANITURI CA DANCIU SI MUNTEANU

gymd
gymd  •  20 Martie 2013, 17:48

spartandinamovist: sa te auda dumnezeu, orikum cred ca este cu mult pe langa bulevardul Musat :)))))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează