FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a aflat cît va lipsi Cosmin Matei » Mijlocaşul va rata primele două meciuri oficiale ale dinamoviştilor!

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:12

Cosmin Matei va absenta în jur de 20 de zile din echipa "cîinilor" şi va rata meciul cu Chiajna, din Cupa Ligii, şi cel din prima etapă, cu Oţelul Galaţi.

Eşecul cu Hearts (1-2), din week-end, este cu atît mai dureros pentru dinamovişti cu cît au pierdut unul dintre cei mai importanţi oameni ai formaţiei pentru startul sezonului.

Aşa cum a anunţat ieri gsp.ro în exclusivitate, Cosmin Matei va absenta în următoarele trei săptămîni din "haită". Mijlocaşul a ieşit accidentat, probleme musculare la piciorul stîng, în amicalul cu scoţienii, ieri a efectuat un prim control medical, iar, joi, la Bucureşti, va mai efectua unul, amănunţit.

Fotbalistul de 22 de ani va rata meciurile cu Concordia Chiajna, din Cupa Ligii, şi cel cu Oţelul, prima rundă a Ligii 1. Nu va fi forţat spre a nu risca o ruptură.

Durimel, o săptămînă
Un alt accidentat al zilei de duminică, fundaşul Alexandre Durimel, urmează să piardă tot restul săptămînii. Dar se estimează ca francezul să fie apt de joc încă de la primul meci oficial al "cîinilor", după ce a fost lovit, involuntar, la gleznă. Totuşi, roş-albii sînt îngrijoraţi: de fiecare dată cînd a fost accidentat mai serios, fragilitatea apărătorului a făcut ca el să stea mai mult decît se preconizase.

16 a marcat Cosmin Matei în Liga 1, fiind dinamovistul cu cele mai multe reuşite din actualul lot

"Mă doare încă, dar sper să nu fie ceva grav. Voi urma programul de recuperare, îmi doresc să mă întorc cît mai rapid la antrenamente şi pe teren" (Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Profită Gavrilă
Bogdan Gavrilă, 22 de ani, va prelua locul din teren al lui Matei, tînărul venit în această vară de la Oţelul Galaţi impunîndu-se prin jocul său în viteză. "Are şi tehnică, ne va ajuta mult", susţin noii coechipieri ai dunăreanului. "Eu sînt pregătit în orice moment să joc, am poftă de fotbal şi vreau să cresc alături de dinamovişti", a comentat mijlocaşul de bandă dreapta.

"Lazăr şi Matei sînt importanţi"
Stoican a încercat să se calmeze după primul eşec al verii, 1-2 cu Hearts: "Trebuie să învăţăm din eşecuri, deşi cu scoţienii am avut o partidă bună, în ciuda agresivităţii adversarului şi a arbitrajului ostil. Tot răul spre bine, am învăţat să jucăm împotriva unor factori ce nu ţin de noi. Păcat că nu pierdem pe greşelile noastre, ci pe-ale cavalerilor fluierului. Lazăr şi Matei sînt jucători importanţi, prezenţa lor pe teren e de bun augur pentru mine şi pentru echipă".

Rus merge cu "haita"
Laurenţiu Rus a acceptat contractul recomandat de către conducere şi va continua cu Dinamo. Căpitanul de 29 de ani va pleca totuşi de la Dinamo în cazul în care va sosi vreo ofertă convenabilă din străinătate. I se va diminua şi salariul lunar, acum la 7.500 de euro, dar va încasa restul de bani din diverse bonusuri de performanţă.

Inbox
- Diseară, de la ora 21:30, e ultimul amical al verii, din Anglia, campioana Bulgariei, Ludogoreţ, care a învins cu 4-2 pe Steaua în Albion. "Vreau neapărat să cîştigăm", le-a transmis antrenorul jucătorilor săi.
- Bălgrădean are bagajele la uşă, va pleca, aşa a declarat Constantin Anghelache, confirmînd Gazeta de săptămîna trecută. Destinaţia posibilă: Azerbaidjan. "Cît timp va sta la Dinamo, ne vom folosi de el", a punctat Stoican.
- Roş-albii pleacă mîine din Anglia. În ultimele zile, au împărţit acelaşi hotel cu echipa lui Ricardo Cadu, AEL Limassol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  08 Iulie 2014, 12:54
Postat de danutk pe 08 Iulie 2014, 12:32

Cum sa zici de Stratila ca e mai bun decat Matei ... cum sa-i compari macar =)))

ESTI TANAR SI NELINISTIT ...!!! TOCMAI D-ASTA EU NU TE JIGNESC , INSA FII ATENT SI LA DETALII ....!!! AM FOLOSIT TERMENUL DE UTIL .....!!!! IN CEEA CE PRIVESTE" BUNATATEA" LUI MATEI PAREREA MEA E CA E UN LOSSER INASCUT CARE IN CAMPIONATUL TRECUT A JUCAT BINE 6 ETAPE IAR RESTUL DE 28 A FOST PENIBIL ....!!! IN CUPA TOT PENIBIL A FOST ...!!!!!

danutk
danutk  •  08 Iulie 2014, 12:32
Postat de calinescu_ pe 08 Iulie 2014, 10:36

MATEI , FILIP SI DURIMEL , MAI NOU SUNT MAI MULT ACCIDENTATI DECAT JOACA ....!!! TREBUIE INLOCUITI CU FOTBALISTI ADEVARATI....!!!! CU CE ESTE MAI UTIL MATEI DECAT STRATILA ????? ADEVARUL ESTE CA E MAI JOS CU 2-3 TREPTE ...!!!

Cum sa zici de Stratila ca e mai bun decat Matei ... cum sa-i compari macar =)))

danutk
danutk  •  08 Iulie 2014, 12:31
Postat de calinescu_ pe 08 Iulie 2014, 10:36

MATEI , FILIP SI DURIMEL , MAI NOU SUNT MAI MULT ACCIDENTATI DECAT JOACA ....!!! TREBUIE INLOCUITI CU FOTBALISTI ADEVARATI....!!!! CU CE ESTE MAI UTIL MATEI DECAT STRATILA ????? ADEVARUL ESTE CA E MAI JOS CU 2-3 TREPTE ...!!!

esti prost ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează