FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

S-a anunţat strategia de transferuri la Steaua pentru sezonul viitor » Ce jucători pot veni în Ghencea

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 22:08

Steaua se pregăteşte să cîştige al doilea titlu consecutiv de campioană, iar Laurenţiu Reghecampf speră să califice echipa din nou în grupele Ligii Campionilor, la fel ca în acest sezon.

De asemenea, Reghe speră şi la o participare mai bună în grupe, dar anunţă că nu poate face prea multe transferuri importante din cauza bugetului:

"Deocamdată sînt foarte mulţi jucători care ar putea ajunge la Steaua în viitorul apropiat. În momentul de faţă avem un lot valoros, în vară vine Toşca de la Viitorul, fundaş stînga, revine Cojocaru, Filip a intrat în program normal, a şi jucat aseară.

Dacă rămîn toţi jucătorii trebuie să acoperim cîteva poziţii. Întotdeauna trebuie să ţinem cont de bugetul pe care îl avem şi de faptul că Steaua e totuşi o echipă din România. Cînd vine vorba de jucători de valoare trebuie să plăteşti anumite salarii, trebuie să te gîndeşti cu ce echipe intri în concurenţă, trebuie să ţii cont de multe lucruri.

Noi ne dorim jucători care să joace în Ligă, dar cred că va trebui să ne bazăm pe fotbalişti pe care-i avem la echipă şi să luăm tineri care pot face diferenţa în anumite momente din viitor. Cunosc foarte bine piaţa, ştiu ce avem nevoie pentru a face faţa în Liga Campionilor, dar va fi foarte greu să aducem jucători de foarte mare valoare", a spus Reghe la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
supersolo
supersolo  •  20 Aprilie 2014, 05:03

jucatorii de foarte mare valoare nu vin la Steaua...dar nici in Romania decat daca fac exceptii sau sunt platiti regeste numai ca sa defileze ,,,gen Mutu....IN REST...toti se muta mai la vest de Ungaria....:)))

dlq1
dlq1  •  19 Aprilie 2014, 23:22
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Aprilie 2014, 11:04

Steoaia nu o sa se califice in grupele C.L.

Asa crezi TU ? sau asa iti doresti ? Comentariul tău...

bamse1901
bamse1901  •  19 Aprilie 2014, 15:15
Postat de andrei.f pe 19 Aprilie 2014, 14:01

Dacă Steaua nu va aduce jucători de valoare, nu va lua titlul , la anu. Cu tineretul, adus de la echipe retrogradabile, nu va prinde nici podiumul !

cum de iti permiti sa il contrazici pe Reghe.?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează