FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - ASTRA 2-1

S-a dat lovit! » Isăila nu a putut conta pe căpitanul Astrei în meciul cu Vaslui

Găman e căpitanul Astrei
Găman e căpitanul Astrei

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 19:14

Antrenorul Daniel Isăilă nu s-a bazat în ultimele două meciuri pe căpitanul Valerică Găman, după ce acesta ar fi exagerat în legătură cu o accidentare înaintea meciului cu CFR Cluj, din Cupă.

Valerică Găman a lipsit la ultimele trei meciuri ale Astrei, iar varianta oficială a fost că fundaşul suferă de pe urma unei accidentări. Stoperul s-a lovit înaintea partidei de Cupă, cu CFR Cluj, scor 0-0, dar staff-ul medical a considerat că jucătorul nu se expunea unui risc major dacă evolua.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Găman n-a acceptat nici măcar să facă parte din lot, iar la aflarea veştii, noul tehnician, Daniel Isăilă, a fost dezamăgit de atitudinea jucătorului şi a decis să nu îl mai convoace pe acesta, antrenorul dorind la echipă doar fotbalişti care se dedică în totalitate.

Deşi s-a antrenat normal toată săptămîna trecută, Valerică nu a fost nici măcar rezervă în deplasarea de la Vaslui, cuplul din centrul apărării fiind format din Mureşan şi Ben Youssef!

Surse autorizate din anturajul echipei susţin că Isăilă e decis să nu îl mai folosească pe internaţional pînă la finalul sezonului.

1 egal, 1 victorie şi 1 înfrîngere a bifat Astra în ultimele 3 meciuri, în care Găman a lipsit

"Am jucat iar slab. Mulţi jucători au intrat pe vîrfuri, asta nu e atitudine. Toată munca se duce pe apa Sîmbetei" ( Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

"Aveam jocul la discreţie, dar am făcut o gafă impardonabilă şi ei au egalat! E bine că am cîştigat" ( Gabi Balint, antrenor FC Vaslui)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
liviuvarciu
liviuvarciu  •  30 Aprilie 2013, 02:31

Golaneala, A plecat ca un golan de la Craiova a ramas un golan si va sfarsi ca un golan prin liga a 4.

alexhaiducu
alexhaiducu  •  29 Aprilie 2013, 02:00

trebuia sa castige si vasluiul ca se oftica porumboiu si crestea pretu la paine in moldova!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează