FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a dus în cap! Cota unui jucător de la FCSB s-a prăbușit dramatic

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 14:51

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat evoluția cotelor jucătorilor de la FCSB. (Detalii aici

Gabi Enache, fundașul de 27 de ani continuă să aibă un parcurs dezastruos în tricoul roș-albastru! Deși se chinuie încă din vară să plece de la FCSB, sunându-și frecvent impresarul pentru a-i găsi o echipă nouă, Gabi Enache nu pleacă de la vicecampioana României, iar evoluțiile sale continuă să fie dezamăgitoare. Acestea se observă și în cotele de piață ale fotbalistului venit de la Astra!

Din momentul în care a semnat contractul cu FCSB, Enache n-a fost niciodată mai bine cotat pe transfermarkt.com decât în momentul în care era la Giurgiu. Dacă în iunie 2016 era cotat la 1,75 milioane de euro, acum Gabriel a ajuns să valoreze doar 650.000 de euro! 

cota

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
antiziaristi
antiziaristi  •  08 Ianuarie 2018, 02:04

s-a dus în cap cota pe care v-ați umflat-o voi artificial.aveti în cap numai briliante si prinți.saracul enache nici în curtea școlii nu juca.are cel puțin 3 centrari pe meci în spatele porții, sa nu mai vorbim de marcaj, dublaj sau anticiparea fazelor!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Ianuarie 2018, 21:18

nu mai valoreaza nici 25.000 roni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close