FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO, VINERI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-au băgat banii » ”Dopaj” cu euro în perspectiva dublei confruntări cu Metalist Harkov

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 21:00

”Cîinii” au primit deunăzi o injecţie financiară din partea acţionarilor, un salariu restant, primind asigurări că pînă la finele lunii se va ajunge cu banii la zi


Dinamoviştii vor să aibă linişte în perspectiva pregătirii "dublei" de grupele Europa League, cu Metalist Harkov, din 23/30 august. Tocmai de aceea acţionarii au plătit jucătorilor un salariu restant şi au oferit asigurări cum că, pînă la finele lunii, fotbaliştii vor ajunge la zi cu banii. "Voi concentraţi-vă ca să continuăm în Europa şi veţi fi mulţumiţi!" a fost mesajul primit de către roş-albi dinspre conducere. Dinamo depinde într-o bună măsură de accesul în grupele EL, întrucît 4 milioane de euro este suma minimă pe care o cîştigă "cîinii" în cazul în care ajung acolo, după o pauză de 3 ani.

Există posibilitatea ca roş-albii să aibă şi-o primă consistentă în cazul în care vor reuşi să se califice în grupele celei de-a doua competiţii continentale. Acţionarii iau în considerare acest lucru şi-l vor comunica formaţiei, prin liderii de echipă, la începutul săptămînii viitoare.

"La Dinamo sînt băieţi inteligenţi şi, fiind astfel, pot fi motivaţi pentru a fi cu gîndul doar la fotbal, chiar dacă mai sînt şi probleme la club"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
din-amo
din-amo  •  17 August 2012, 12:25

Forza Dinamo! Mure lu' bashinescu si pd-lasilor paraziti!

rosuoalbastru
rosuoalbastru  •  17 August 2012, 12:01
Postat de zona__magheru pe 17 August 2012, 11:21

Nu stiu e complicată treaba dar am spirit de observatie . Daca se reintoarce va avea probleme cu bucurestenii . Vin toti din concediu si o sa iasă tărăboi mare .

Câți bucureșteni sunt aici pe forum ? O mana !

zona__magheru
zona__magheru  •  17 August 2012, 11:29
Postat de terminatorul2 pe 17 August 2012, 11:24

Sevos ! Nu ți-a mai crescut părul ? : )))))))

E poza de acum o lună . Mi-a mai crescut parul si o sa fac o poză cit de curind .

Vezi toate comentariile (51)
Comentează