FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au cuminţit! » Dinamoviştii s-au întors cu 5 ore mai devreme, după ziua liberă, decît era prevăzut

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 13:46

Dinamoviştii au revenit ieri la muncă după o zi liberă. Au băgat porţii tari de pregătire şi diverse jocuri cu mingea. Concluzia: au rezistat toţi

 

Se pare că s-a dus vremea beţiilor, a petrecerilor, a băieţilor răi la Dinamo! "Cîinii" au ajuns de nerecunoscut şi sînt un model pentru Ioan Andone, impresionat şi el de cuminţenia elevilor săi. Tehnicianul i-a lăsat fără antrenament, toată ziua pe jucători, transmiţîndu-le că aulibertate totală pînă la ora 22:30. "M-am trezit cu ei înapoi la ora 17:00. <Nea Ando, am mîncat în oraş, mai bine stăm prin hotel de vorbă, mai jucăm o carte, mai stăm pe laptop>", mi-au spus", a mărturisit ieri antrenorul roş-albilor. "N-avea rost să mai pierdem vremea prin Antalya, de ce să cheltuim banii şi timpul aiurea?!", au replicat ieri jucătorii.

Ieri dimineaţă, toţi erau fresh. Antrenamentul a fost tare, dar s-a făcut mult cu mingea. Bineînţeles, după seriile de încălzire, de alergare. "Gata cu anduranţa! Acum ne bazăm pe jocuri cu balonul, mai ales că sîntem în mijlocul amicalelor. Şi cu mingea se depune efort, plus că mai pui şi capul la contribuţie", au spus dinamoviştii. După-amiază a fost "tactic", mai ales că diseară, de la ora 18:00, este amicalul cu Dacia Chişinău, liderul Moldovei.

"A fost extraordinar liberul de luni, am mai ieşit şi noi din trening, dar n-am întrecut limita. Ştiam că sîntem în cantonament, nu în vacanţă"

Eugen Crăciun, fundaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihaienache
mihaienache  •  01 Februarie 2011, 14:56

daca ati ales sa intineriti lotul e o treaba buna dar vad ca vindeti tot,pana la urma ajungem sa nu avem 11 de trimis in teren. de performanta nu mai este cazul sa vb. asa ca sa nu va mire daca iar o sa aveti 50 de spectatorii

onlyred
onlyred  •  01 Februarie 2011, 14:30

Oare cat o sa tina aceasta "cumintenie"? Tare imi e frica sa nu fie doar de ochii lumii... Eu sper din tot sufletul, precum oricare dinamovist, ca baietii sa faca un retur excelent si sa urce in clasament. E de apreciat ca au plecat lichelele de Cristea si N`doytul ala care stricau nu doar fata echipei ci si vestiarul. Mult succes baieti in retur si HAI DINAMO, HAI DINAMO, OLE OLE OLE!!!!

alingeorgian
alingeorgian  •  01 Februarie 2011, 14:14

La munca baieti, sa fiti voi seriosi si sa dati tot ce aveti din voi la fiecare meci, ca n-o sa va reproseze nimeni nimic!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează