FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ

S-au dat în fapt! FCM Tg. Mureş l-a angajat ca director general pe Anton Heleşteanu

Heleşteanu va lucra la un club care a fost arătat cu degetul că a avut parte de protecţia CCA pe vremea cînd fostul
Heleşteanu va lucra la un club care a fost arătat cu degetul că a avut parte de protecţia CCA pe vremea cînd fostul "central" ieşean era membru activ

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 21:55

Fostul arbitru a fost membru în Comisia Centrală prezidată de Vasile Avram


Începînd din retur, FCM Tg. Mureş va avea un nou director general. În locul lui Aurelian Băbuţan a fost instalat un fost "fluieraş" FIFA, Anton Heleşteanu. Acesta a fost membru în Comisia Centrală a Arbitrilor pînă în septembrie 2011, făcînd parte din echipa lui Vasile Avram, cel care a fost arestat şi acum e judecat pentru fapte de corupţie alături de Sorin Ţerbea, unul dintre susţinătorii financiari ai grupării mureşene.

Heleşteanu era unul dintre cei mai apropiaţi oameni din fosta CCA de trupa din Tg. Mureş. El deţinea şi funcţia de observator de arbitri şi, în această calitate, era printre cei mai delegaţi la meciurile de pe teren propriu ale FCM-ului.
Toni a ieşit din arbitraj în 2007, cînd avea doar 37 de ani, din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat şi din cauza prestaţiilor extrem de slabe de pe prima scenă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
c24
c24  •  19 Ianuarie 2012, 11:55

Ce mare minune, mai ziaristi ONESTI? Numarati si la altii nu numai la TG - Mures. Zota, Argaseala..... Helesteanu era chiar hot, dar pe Zotta cine l-a fugarit pe teren? De Argaseala ce sa spun, prieten cu Avram... de cine se aseamana se aduna. Cine imi spune 3 furturi grosolane ale lui Argaseala? Va spun la care m-am gandit mai tarziu.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  19 Ianuarie 2012, 10:42

dupa umila-mi parere helesteanu a fost cel mai nesimtit arbitru din toate timpurile.oare nu se acorda acest titlu?il merita din plin.sa ne asteptam la arbitraje bune in continuare cu oameni pusi in functii la cluburi veniti din arbitraj?

vladutz13
vladutz13  •  19 Ianuarie 2012, 08:46
Postat de ulise3223 pe 19 Ianuarie 2012, 07:33

Mai sunt echipe cu pretentii din Liga 1 care au aceeasi practica. S-au dat si ele de gol?

Multe au fosti arbitrii.... dar niciuna nu a luat arbitrul imediat dupa ce s-a lasat de treaba!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează