FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-au dus 8 » Şefii din Grant au reuşit să scape de o parte din fotbaliştii care nu mai sînt doriţi

Glauber terminase în vară contractul cu Rapid, dar i-a fost prelungit la solicitarea lui Sabău
Glauber terminase în vară contractul cu Rapid, dar i-a fost prelungit la solicitarea lui Sabău

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 00:54

Giuleştenii s-au pus pe curăţenie după ce Copos a băgat clubul în insolvenţă şi renunţă la jucătorii care au dezamăgit în Giuleşti în ultima perioadă.

După ce vineri au scăpat de Bilaşco, Surdu şi Ilijoski, în weekend a fost rîndul altora să se despartă de Rapid. Astfel, Milisavljevici, Pavlovici, Glauber, Figueiredo şi Goga au aflat că angajamentele lor cu giuleştenii s-au încheiat. Alb-vişiniii se folosesc de legea insolvenţei şi rup contractele unilateral, urmînd ca fotbalişti să-şi recupereze în timp restanţele financiare.

În următoarele zile, alţi rapidiştii vor fi luaţi în discuţie pentru a părăsi Grantul. Pe lista neagră se mai află Apostol, Renan Silva, Rui Duarte, Pecanha, Burcă, Teixeira şi Codrea. În plus, Bozovici, Herea, Roman, Grigorie şi Marius Constantin vor fi chemaţi pentru a-şi renegocia salariile.

"Aristocraţii" versus Copos
Aseară, Clubul Aristocratic Rapid (CAR) pregătea un atac foarte dur la adresa lui George Copos. Extrem de supăraţi din cauza situaţiei în care a ajuns clubul din Grant, Mihai Cristian Pîrvu, Dan Grigore şi ceilalţi conducători ai CAR au decis să ia atitudine împotriva celui considerat capul răutăţilor în Giuleşti.

95.500 de euro însumau salariile lunare ale celor 8 jucători de care Rapidul s-a despărţit zilele trecute

"Mie nu-mi place să mă cert cu nimeni. Zilele viitoare voi avea o întîlnire cu cei din conducere. Sper să ne despărţim prieteni, fără scandal" (Paul Codrea, mijlocaş Rapid)

"Eu n-aş vrea să plec din Giuleşti, mă simt ca acasă aici. Sper ca în spatele acestei insolvenţe să se afle un plan managerial bine pus la punct. Rapidul trebuie să supravieţuiască!" (Ovidiu Burcă, fundaş Rapid)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
rapidistul17
rapidistul17  •  18 Decembrie 2012, 09:21

pacat de Teixeira, Pechania si Rui Duarte

sibelius
sibelius  •  17 Decembrie 2012, 19:31
Postat de pescarul.amator pe 17 Decembrie 2012, 13:15

oricum ciobanu a fost mai smecher decat savarina, a luat tot ce era mai bun dintre jucatorii romani si tineri, dar a si bagat mana in buzunar. cofetaru a luat gratis numai expirati fara valoare si le-a dat salarii imense, bine "sfatuit" de zotta, razvanel si apoi de pocait

Ciobanul nostru s-a desteptat dupa ce a scapat de cele doua legende care i-au papat banii cu petarde.

sibelius
sibelius  •  17 Decembrie 2012, 19:29
Postat de danibozovici1 pe 17 Decembrie 2012, 16:44

pentru naivi:::nu vor pleca decat petardele!!cu exceptia lui glauber...restul....sa fie sanatosi!!ne-au terminat destul cu nervii!!!

Problema nu e cine/cati pleaca, ci...ce puneti in locul lor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează