FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

S-au izolat complet! » Cum şi-au petrecut inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" ziua de ieri

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 21:35

MM Stoica şi-a închis ieri contul de Facebook pentru a nu fi asaltat cu mesaje ironice din partea adversarilor. Şi ceilalţi "grei" au preferat să stea departe de ochii lumii.

Vestea că luni ar putea fi condamnaţi la închisoare i-a afectat vizibil pe inculpaţii din Dosarul Transferurilor. Cele 8 nume mari din fotbalul românesc au reacţionat imediat după evenimentele de vineri seară, cînd au aflat că mîine se va da un verdict.

În afară de agitaţia vizibilă de la Înalta Curte şi modul în care le-au implorat aproape pe judecătoare, la ultimul cuvînt, să nu admită recursul procurorului DNA, cei implicaţi în dosar şi-au manifestat şi altfel trăirile post-judecată. În afară de George Copos, afectat şi după ce suporterii Rapidului l-au apostrofat chiar la intrarea în Curtea Supremă, extrem de marcat a părut şi MM Stoica.

Out de pe Facebook
Managerul Stelei şi-a dezactivat ieri contul de Facebook! Un gest surprinzător la prima vedere, mai ales după postările extrem de dese ale oficialului din ultima vreme. Motivul este, fără îndoială, faptul că fanii echipelor adverse l-au atacat în comentarii şi în mesajele trimise prin intermediul reţelei de socializare după decizia de aseară.

Asta după ce, la Înalta Curte, a stat întreaga zi spăşit, cu capul plecat. A avut şi cel mai lung ultim cuvînt. "Cînd eram student, din cauza îmbulzelii de la autobuz, ajungeam în cu totul altă parte decît aveam de gînd. Mă simt la fel şi acum!", a tunat Stoica.

Nu mai vorbeşte cu nimeni
George Copos era transfigurat, vineri, la ieşirea de la judecată. Pe lîngă modul în care a fost primit de suporterii Rapidului, Copos nu va putea fi prezent la nunta fiicei sale, programată la finalul acestei luni! Ieri, Copos şi-a închis telefonul şi nu a mai vorbit cu nimeni, în aşteptarea deciziei de mîine.

Discuţii cu Gigi şi meci
Cristi Borcea a fost mai deschis, căutînd sprijin din partea apropiaţilor. Acesta a discutat cu naşul său, Gigi Becali, un alt "greu" din fotbalul autohton care va primi un verdict luni, însă în Dosarul Terenurilor MApN! Seara, fostul oficial dinamovist a urmărit jocul echipei din Ştefan cel Mare.

"Duminică vom juca şi pentru MM şi Gigi, pentru a le mai alina din clipele grele prin care trec, avînd în vedere că luni se vor da verdicte în dosarele în care sînt implicaţi" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
x_ander
x_ander  •  19 Mai 2013, 16:21

Am zis-o si ma repet! E ceva cusut cu ata alba AICI. Intrebati-va de ce oare n-au dat verdictul pe loc Vineri seara? Se retrageau si deliberau, procesul era inchis... Asa o sa treaca MULT pana luni si am senzatia ca se vor plimba MULTE valize in weekendul asta!!! Sper sa ma insel si Justitia sa faca dreptate!!!

ionut_gl
ionut_gl  •  19 Mai 2013, 15:21

la puscarie cu mafiotii

legendavisinie
legendavisinie  •  19 Mai 2013, 13:32

A venit momentul curateniei in fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (37)
Comentează