FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

S-au săturat! » Cristian Sîrghi şi Victoraş Astafei şi-au depus memorii pentru neplata salariilor

Sîrghi este produsul clubului gălățean
Sîrghi este produsul clubului gălățean

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:22

Sîrghi şi Astafei şi-au depus memorii pentru a deveni liberi, pe motiv că n-au fost plătiţi de mai mult de trei luni.

De ce se temeau cel mai mult oficialii clubului de la Galaţi n-au scăpat. Atacantul Victor Astafei, 26 de ani, şi fundaşul central Cristian Sîrghi, 27 de ani, si-au depus la Ligă cereri pentru a deveni liberi, din cauza nerespectării condiţiilor contractuale.

Jucătorii lui Lienen sînt neplătiţi de aproape patru luni, iar aceştia au ameninţat în repetate rînduri că vor cere comisiilor să rămînă liberi în cazul în care nu vor vedea nici un ban.

Cei doi nu au mai rezistat amînărilor şi au decis să încerce să rupă înţelegerile cu Oţelul şi să îşi găsească alte angajamente. În această săptămînă şi alţi fotbalişti le-ar putea urma exemplul, în cazul în care oficialii clubului nu vor veni cu dovezi clare că situaţia se va remedia.

Pentru formaţia dunăreană urmează o săptămînă extrem de delicată, clubul fiind prins între nemulţumirea jucătorilor, încercarea de a obţine licenţa pentru sezonul viitor şi tentativa patronului Dan Adamescu de a vinde măcar o parte din acţiuni.

30 iunie 2015 este data la care expiră acordul lui Sîrghi cu Oţelul. Valorea fundaşului, conform transfermarkt.de este de 750.000 de euro

30 iunie 2016 este data la care expiră contractul lui Astafei cu Oţelul. Valoarea atacantului este de 850.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ertyuiop
ertyuiop  •  25 Martie 2014, 19:39

au tot dreptul dreptul sa devina liberi de contract.....daca nu reusesc sa-si primeasca drepturile le multumim si le uram succes, dupa ce pleaca toata echipa scapam si de jalnicul asta de Adamescu si o luam din nou de la capat!

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  25 Martie 2014, 13:19

Sunt curios cand va aparea unul care va spune ca Otelul e Urziceni 2. Mereu e cate unul.

bamse1901
bamse1901  •  25 Martie 2014, 12:58

Astafei chiar e un fotbalist bun

Vezi toate comentariile (5)
Comentează