FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - VIITORUL 0-0

Să intre Wesley! » CSMS Iaşi a obţinut doar un egal la revenirea în Liga 1, 0-0 cu Viitorul

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 22:27

Atacul suferă în Copou după ce Pălimaru a ratat trei ocazii incredibile ♦ Atacantul de 28 de ani a fost la un pas să aducă victoria pe final, dar bara a salvat Viitorul lui Stelea


Chiar şi fără Wesley, perla coroanei unei campanii de transferări intense, CSMS era optimistă că va păşi cu dreptul la revenirea în Liga 1. Prima repriză a fost însă slabă, spectatorii trebuind să aştepte minute bune pînă să vadă un şut adevărat. Mitriţă a luat o fază pe cont propriu, a scos o lovitură liberă de la 25 metri, dar Daminuţă (36) a tras dezamăgitor. Atacantul a mai încercat o dată să înscrie, dar mingea s-a dus alături.

Răcoarea lăsată la pauză i-a trezit şi pe jucătorii gazdă, Pălimaru (52) şi Cîrstocea, un minut mai tîrziu, semnînd primele ocazii. Acelaşi Pălimaru (75) a avut cea mai mare ratare a partidei, trăgînd mult peste din doar 8 metri. Pe măsura scurgerii timpului, gazdele au dominat tot mai mult, însă lipsa de inspiraţie ofensivă a făcut ca reduta lui Stelea să reziste. Caparco a respins "capul" lui Cioablă din minutul 79, iar Pălimaru a lovit bara pe final, aşa că meciul s-a terminat fără gol marcat.

"Căldura a influenţat meciul, a fost prea cald. Sînt mulţumit de joc, în prima repriză puteam marca noi, pe final am avut şi noroc, pînă la urmă a fost un rezultat echitabil"
Bogdan Stelea, antrenor Viitorul

"Nu ne-a ieşit ce ne-am dorit, am făcut o primă repriză slabă, dar în partea secundă am avut patru ocazii foarte mari. Am fost prea respectuoşi faţă de adversarul pe care l-am întîlnit"
Marius Lăcătuş, antrenor CSMS Iaşi

I s-a făcut rău!
Atacantul de 24 de ani al Viitorului, Vlad Rusu, nu a mai putut continua partida de la Iaşi, fiind transportat de urgenţă la spital după ce-a acuzat ameţeli şi dureri de cap. Stelea l-a schimbat în minutul 46, locul acestuia fiind luat de Florin Cioablă, 18 ani. "Nu ştiu exact ce a păţit Rusu, cert este că i s-a făcut rău în vestiar şi a fost dus la spital. Sper să nu fie nimic grav", a punctat Stelea la finalul partidei.


628063-caseta-iasi.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ewwe
ewwe  •  31 Iulie 2014, 16:41

din pacate Wesley fara Adailton sau Sanmartean,si cu actualii jucatori pe care-i are Iasul ....nu cred ca va face prea multe!!!

daniaania
daniaania  •  29 Iulie 2014, 10:00

Daca va juca ca si la Vaslui poate sa-i salveze de la retrogradare, si ma ganesc ca asta este motivul pt aducerea lui acolo..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează