FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Să mai şi zîmbim » Azi e ziua lui Gigi Becali. Citeşte cele mai haioase replici ale patronului Stelei!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 16:49

S-a născut de ziua Rapidului, a trecut pe la juniorii lui Dinamo şi este patronul Stelei.

Gigi Becali este un personaj aparte al fotbalului românesc. Astăzi împlineşte 53 de ani şi am decis să ne amintim împreună cîteva momente care ne-au stîrnit rîsul.

:D ”Dumnezeu e consilierul meu”

:D ”M-am lăsat de fumat fiindcă, dacă fumam, însemna că ţigara era mai puternică decît mine, şi-atunci cum mai puteam eu să conduc ţara?”

:D ”Atunci cînd sînt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc”

:D ”Dacă dăm un gol în primele minute, putem juca la 0-0”

:D ”Eu cu viaţa mea, în fiecare dimineaţă de cînd mă dau jos din pat, fac istorie”

:D ”Un general aşa mare, ca mine, nu poate fi supărat decît o zi”

:D ”M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am facut zdreanţă, dar nu ne-am insultat. În schimb Marian Iancu e obraznic şi umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă”

:D ”La botezul copilului lui Dică am băut şampanie şi după aia am spart paharul fiindcă aşa sînt eu: sînt un om care am sentimente care traiesc”

:D ” Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta înseamnă că Steaua nu-şi murdăreşte tricourile decît pentru sume care merită”

:D ”Marţi cu Steaua, Dumnezeu nu va fi galactic, fiindcă am fost la Muntele Athos şi m-am rugat” - înainte de meciul cu Real Madrid”

:D ”Middlesbrough s-a calificat în faţa lui Basel fiindcă mi-a facut mie Dumnezeu plăcerea să jucăm cu ei şi să-mi iau cămăşi din Anglia”

:D Meritul pentru titlul cîştigat de Steaua e 50% al lui Olăroiu şi 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu”

:D Am luat doi peri din barba părintelui Visarion, care este un sfînt, şi după aia le-am dat două goluri lui Standard Liege”

:D Daca tot pupă icoanele de dimineaţă pînă seară, Iordănescu trebuia să se înscrie într-un partid creştin-democrat, nu social-democrat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
boss_imperator
boss_imperator  •  25 Iunie 2011, 21:39

Stie cineva daca G.B mai are frati ? Sau cand l-a vazut tacsu si-a facut cruce ....:))

boss_imperator
boss_imperator  •  25 Iunie 2011, 21:15

Nu stiu de ce dar nu pot sa suport "omul " asta deloc !

totdd
totdd  •  25 Iunie 2011, 19:33

la multi ani dorinel munteanu. recunosc ca nu stiam ca azi e ziua lui dorinel munteanu,am aflat in gsp DE LA CITITORI. in schimb, azi dimineata la 8.30 cand am deschis pc-ul si am intrat pe gsp.ro, prima stire pe site cu litere mari era despre faptul ca e ziua lui gigi. rusine.toata lumea spune ca nu mai vrea articole despre el, toti suporterii tuturor echipelor si ai stelei in special si voi tot scrieti de el in FIECARE zi. sa lase palmaresul pana in 2003 si sa plece.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează