FOTBAL  »  Superliga  »  SFATUL LUI GIGI BECALI CĂTRE FETELE SALE

“Să nu vă speriaţi dacă-i vedeţi pe mascaţi prin casă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2008 00:00

Patronul Stelei şi-a liniştit familia în privinţa anchetei DNA.

La sfîrşitul săptămînii trecute, procurorii DNA au anunţat că în cazul în care Becali nu se va prezenta la audieri, riscă să fie ri­di­cat de la domicilul său de mascaţi. Becali nu s-a prezentat nici pînă în momentul de faţă la DNA şi spune că aşteaptă o citaţie, timp în care îşi pregăteşte familia pentru un eventual moment neplăcut.

“Mi-am adunat într-o sea­ră toată familia, fetiţele, mama şi nevasta, şi le-am spus că dacă îi vor vedea pe mascaţi prin casă să nu se sperie. Le-am zis că totul este fabricat de oameni care îmi vor răul şi că eu nu voi păţi nimic, pentru că nu am făcut nimic rău. Îmi este greu cînd îmi văd familia cum se uită la televizor şi aude tot felul de min­ciuni despre mine, mai ales mama mea, care suferă foarte mult. Aş­tept o citaţie civilizată şi abia atunci mă voi prezenta la DNA”, a comen­tat Gigi Becali.

“Să dea trei milioane!”

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, spune că l-ar lăsa pe Dică să ple­ce în Italia, la echipa antrenată de Walter Zenga. “Dacă îl vrea, Catania să ofere trei mili­oa­ne de euro şi îl poate lua pe Dică! Ei au discutat cu Giovanni despre fot­ba­­­list şi au spus că dacă scapă de retrogradare îl transferă”, a spus Becali. Ieri, Zenga a confir­mat că îl doreşte pe Dică: “Mi-l do­resc la echipă, pentru că este omul determinant la Steaua”.

Gigi crede în Surdu

Chiar dacă a avut evoluţii mo­des­te în acest sezon com­pe­ti­ţio­nal, Romeo Surdu nu a ieşit din graţiile lui Becali. “Eu nu mi-am pierdut încrederea în Romică şi o să vedeţi că el îşi va reveni în acest sezon. Dacă îl doreşte Bra­şovul, atunci să dea 700.000 de euro şi mai discutăm”, a declarat Becali.

“Eu decid”

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că ultima decizie în privinţa transferurilor va fi a lui. “Adrian Ilie umblă peste tot după jucători, iar după ce se decide vine la mine şi îmi arată despre cine e vorba şi eu iau decizia. Eu mă ocup acum de cine vine la Steaua, nu de cine pleacă de la echipă”, a spus finanţa­torul roş-albaştrilor.

Cum a ratat Goian transferul la Şahtior

Gigi Becali a recunoscut ieri că Mircea Lucescu l-a sfătuit în privinţa transferurilor, după care a dezvăluit: “Am discutat cu el şi pentru transferul lui Go­ian la Şahtior, dar în cele din urmă nu s-a mai realizat”. “Da, Goian a fost aproape de a venit la Doneţk, însă s-a limitat nu­mărul străinilor din campio­natul Ucrai­nei şi am preferat să joc cu ucrai­neni în apărare şi să păstrez locu­rile pentru străini în ofen­sivă”, a explicat şi Mircea Lucescu.

Ultimele noutăţi

Janos Szekely a revenit în ţară duminică, iar în zilele următoare va pleca la Mamaia o săptămînă, unde se va caza la hotelul Iaki. De asemenea, şi Ionuţ Rada a plecat împreună cu iubita sa, Teodora, în Grecia.

Gigi Becali spune că nu va băga bani să mărească stadio­nul dacă nu îi va fi concesio­nată arena pe 49 de ani. “Cum să mai dau bani pentru un lu­cru care nu este al meu?”, a spus Becali.

Lăcătuş le-a dat jucătorilor săi programe indivi­duale de pregătire pe care trebuie să le respecte în timpul vacanţei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
 •  20 Mai 2008, 13:22

Alienule2004...ceva imi spune ca te stiu...!;)Ne stim de 30 de ani, dar nu-i lua apararea ciobanului fara nici un fel de rezerve...aici tzap...

 •  20 Mai 2008, 12:52

Clasament final anul viitor 1. CFR Cluj 2. Rapid 3. Dinamo 4. Unirea Urziceni

 •  20 Mai 2008, 12:09

@Catalin ...cu o floare nu se face primavara fazane!!!!Semper Superiores!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează