FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“Să plece oriunde, chiar şi la Dinamo!”

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2008 00:00

Gigi Becali i-a propus pe Dică şi pe Goian la Dinamo, cerînd în schimb 6,5 milioane de euro, însă roş-albii au luat oferta ca pe o glumă.

Gigi Becali i-a oferit pe Nicolae Dică şi Dorin Goian lui Dinamo! Preţul? 3 milioane de euro pentru atacant, 500.000 în plus pentru fundaş.

Surse apropiate celor două cluburi afirmă că ambii jucători au fost propuşi în urma unei discuţii telefonice între conducătorii grupă­rilor rivale. “Astea sînt preţurile celor doi fotbalişti, îi vreţi? Aveţi prioritate în faţa celor de la CFR Cluj!”, le-a transmis Gigi Becali şefilor din Ştefan cel Mare. Răspunsul a venit promit dinspre acţionarii roş-albilor: “Am luat-o ca pe o glumă. Totuşi, dacă Steaua îşi micşorează serios pretenţiile, poate mai discutăm”.

“Îi dau instant!”

Gigi Becali a confirmat ieri după-amiază că nu l-ar deranja tre­cerea celor doi în Ştefan cel Ma­re: “Poate să îi cumpere în se­cun­da asta Dinamo sau orice altă e­chi­pă care este interesată de ei! Nu mă interesează dacă pleacă la Di­na­mo. Să se ducă acolo, la CFR, la Spor­tul, la Braşov, îmi e totuna. Să ple­ce, îi dau! Vreau 3 milioane pe Dică şi 4 pe Goian. Dacă vine cineva cu banii ăştia, îi dau instant. E clar?”.
Dinamovişii nu par dispuşi să plătească sumele cerute de Becali şi i-au transmis acestuia că nici Adrian Cristea, dorit în Ghencea şi la CFR, nu e transferabil: “Indiferent de ofertă, el nu va pleca de la Dinamo la o altă echipă din România”.

2 mil. de euro pentru 50 la sută din drepturile de transfer ale lui Torje reprezintă cea mai mare investiţie făcută de Dinamo într-o achiziţie.

3.3 mil. de euro e cea mai mare sumă încasată de Gigi Becali în urma unui transfer, e vorba despre trecerea lui Ogăraru la Ajax, în 2006.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
 •  16 Mai 2008, 14:37

Goian e un jucator bun dar Dica e petarda rau !!!

 •  15 Mai 2008, 23:37

pe dica sal vanda dar pe goian nu .dica e un lenes prea mare pt. pretentiile stelei si eu care joc fotbal la o echipa din liga a4-a tot alerg mai mult si mult mai repede decat dica vindel nea gigi si pe 100.000 de euro ca mai mult nu face

 •  15 Mai 2008, 20:26

din surse autorizate am aflat ca Becali isi pregateste retragerea in urma afacerii "valiza". Seful DNA, care e un stelist, i-a pus in vedere sa faca ce face si sa lase echipa daca nu vrea sa intre la "rece". Astfel, Becali a scos la vanzare toti jucatorii care ar putea sa-i aduca un profit considerabil in asa fel incat sa-si recupereze cat de cat din investitie. Toti jucatorii sunt transferabili mai putin Nicolita, Radoi, Golanski, Emeghara. MULTUMIM DNA!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează