FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Să rîdem cu Mache! » Portret de team-manager al celui mai galonat club din România

Ianuli a uitat să anunţe şefii de la Mogoşoaia că Steaua va face şi recuperarea la bazin
Ianuli a uitat să anunţe şefii de la Mogoşoaia că Steaua va face şi recuperarea la bazin

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 21:21

Din cauza lui Marius Ianuli, care a uitat să anunţe şefii de la Mogoşoaia că echipa face şi recuperare, jucătorii Stelei s-au trezit dezbrăcaţi sau doar cu prosopul pe ei în faţa unei uşi închise.

Organizarea internă la Steaua, de care s-a plîns şi Cosmin Olăroiu, continuă să creeze mari probleme echipei. Ultimul episod care i-a şocat pe fotbaliştii lui Ronny Levi s-a petrecut după finalul unuia dintre antrenamentele care au avut loc în această săptămînă la Mogoşoaia.

Jucătorii aveau programată refacere la bazin şi după şedinţa de pregătire s-au grăbit să ajungă acolo. Unii dintre ei erau dezbrăcaţi, alţii aveau în jurul bustului doar un prosop şi toţi voiau să meargă în încăperea unde se afla bazinul.

Cînd au ajuns în faţa uşii, au avut surpriza să o găsească încuiată şi să nu poată să intre. Cînd au cerut explicaţii administratorilor bazei de la Mogoşoaia, li s-a răspuns: " Marius Ianuli ne-a transmis că azi Steaua nu face recuperare, iar noi am încuiat uşa". Reacţia fotbaliştilor a fost dură şi unii i-au reclamat lui Mihai Stoica situaţia.

Marius Ianuli este team-manager de mai mulţi ani şi e cel care a tras echipa Stelei într-un megascandal la începutul anului, atunci cînd a fost filmat în timp ce se masturba în camera de hotel a cantonamentului din Antalya.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cip75
cip75  •  30 Iulie 2011, 15:09

Mache, vezi ca a fugit femeia de sub tine!!

booba
booba  •  30 Iulie 2011, 14:20

Cel mai galonat, cel mai titrat, mai lasati-ne cu labarii astia odata. Aia cu galoanele a fost acum 25 de ani, acum clubul asta e o rusine, in frunte cu carmaciul ovin, MM si acest Mache onanistul online, dar si echipa care e vai de capul ei da ani buni. Cunoscuta in Europa acum doar pt Becali si autogulul faimos al lui Banel. In rest rusine dupa rusine.

flocirica
flocirica  •  30 Iulie 2011, 13:43

langa un ghiolban care cica e finantator, langa un...mimi stoica care declara ca steaua nu mai are nici o obligatie fata de dica sau neaga (v-am platit ba ati plecat auviderzin!) nu putea lipsi un onanist...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează