FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME

Să rîdem cu şeful FRF! Sandu explică cum e cu "regulatul" din stenograme :)

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 21:29

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a găsit o explicaţie halucinantă pentru declaraţiile sale din cadrul şedinţei Comitetului Executiv, apărute în stenogramele publicate în premieră de GSP.RO.

Şeful FRF spune că, de fapt, "l-am regulat pe Marian Iancu" este "l-am REGULAMENTAT" şi "I-am tras-o" este "ŞI-A TRAS-O". :)

Iată mai jos comunicatul apărut pe site-ul Federaţiei:

"Referitor la valurile create de publicarea stenogramelor şedinţei Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie 2011 şi la declaraţiile domnului Marian Iancu, adresez rugămintea de a se evita atribuirea anumitor conotaţii uneia dintre spusele mele.

Acel “regulat”, care a ieşit în evidenţă, venea ca răspuns la declaraţiile domnului Iancu (“ Mircea Sandu e un infractor şi o să-l regulez”). În cadrul şedinţei, am spus că s-a văzut cine e infractorul, iar acel “regulat”, care-l parafraza pe domnul Iancu, înseamnă, de fapt, “regulamentat”, pentru simplul motiv că referirea a fost făcută la decizia TAS, una care a confirmat justeţea verdictului comisiei de apel a sistemului naţional de licenţiere.

Iar acel “i-am tras-o lui Iancu” nu a fost spus la persoana întâi singular, pentru că, în ceea ce priveşte persoana mea, am câştigat un proces civil cu domnia sa. Acum, în Comitetul Executiv, m-am referit la faptul că TAS, prin hotărârea pe care a luat-o, nu a făcut altceva decât să confirme modul corect în care au judecat membrii acelei comisii de apel. Deci, cine i-a tras-o lui Iancu? Lezând interesele FC Timişoara şi ale fotbalului timişorean, s-ar putea spune că “şi-a tras-o singur”.

În final, Mircea Sandu ne învaţă ce trebuie să înţelegem din stenograma Comitetului Executiv.Citiţi aici comunicatul integral postat în urmă cu cîteva minute pe site-ul FRF.

Citeşte şi: Stenograma care arată cum au fost ucise Timişoara şi Craiova! "Naşu" şi Mitică, limbaj de cartier şi jocuri de culise

Întrebarea lui Ovidiu Ioaniţoaia după apariţia stenogramelor: Cu Craiova cum rămîne?!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (30)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  29 Februarie 2012, 11:46

Au tinut o noua adunare generala in ianuarie 1991, in care au infiintat o noua federatie cu 14 membri fondatori, intre care se numara si femeia de serviciu, cu 10 semnaturi false pe acel tabel... A fost o alta greseala. Nu s-a facut niciun transfer de pe vechea federatie pe cea noua. Niciun proces verbal, niciun inventar, nimic! Era vorba de foarte multe bunuri mobile si imobile care ar fi trebuit predate...", a povestit Mircea Pascu.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  29 Februarie 2012, 11:45

Deci Mircea Sandu nu a devenit presedinte fiind votat de membrii fotbalului romanesc, ci a fost numit! In acel haos general s-a ridicat in picioare Koller, de la Baia Mare, si a cerut si un reprezentant al natiunilor conlocuitoare in conducerea FRF. L-au pus pe Kassai. Asa a luat fiinta aceasta federatie care conduce si acum fotbalul romanesc!

valah.redandblue
valah.redandblue  •  29 Februarie 2012, 11:45

Fraudarea alegerilor si numirea lui Sandu "96 de oameni au participat la acele alegeri. 50 au votat pentru Pascu, 46 - pentru Angelescu. Eram castigator clar. Dupa anuntarea rezultatelor, Cooperativa - adica Jean Padureanu, Vasile Ianul, Mac Popescu - a cerut ca voturile sa nu mai fie egale, conform statutului, ci echipele de Divizia A sa primeasca, fiecare, trei voturi! Da, dupa! Eu am contestat, dar fara sanse de reusita, pentru ca sedinta era condusa ilegal de Cornel Dinu. Politicul controla tot... Am reclamat ca nu s-a supus la vot cererea Cooperativei. Nu m-au bagat in seama. Pana la urma s-au dat doar doua voturi pentru fiecare dintre cluburile de Divizia A. Chiar si asa cas

Vezi toate comentariile (30)
Comentează