FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Să rîdem cu Stoichiţă :) ”Cînd a jucat Dinamo? Da' noi cu cine am avut?"

Stoichiţă se simte foarte relaxat înaintea derby-ului cu Dinamo
Stoichiţă se simte foarte relaxat înaintea derby-ului cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 23:42

"Lippi" a uitat care a fost adversara lui, nu şi-a urmărit rivala crezînd că el i-a descoperit pe toţi jucătorii ei deşi n-a antrenat nici un titular al ”cîinilor” în carieră şi a încheiat discursul în beznă totală.

La Steaua, există şi un om relaxat în zilele acestea, în care echipa speră iar să cîştige campionatul. E Mihai Stoichiţă. Clubul din Ghencea n-a mai luat un titlu din 2006 şi nici n-a mai sperat la vreunul din 2008, cînd l-a pierdut în favoarea lui CFR Cluj. Iar finalul acesta, care mai durează doar o săptămînă, e încins la maximum.

Cum se simte Stoichiţă? "N-am emoţii mai mari decît am avut la primul meci după ce am revenit la această echipă, mă refer la egalul cu Pandurii, de la Tîrgu-Jiu". El şi-a început astfel discursul care a urmat victoriei cu Braşovul, 2-1. Continuarea a fost absolut halucinantă, cu antrenorul Stelei confundînd jucători, date, adversare ale lui şi ale rivalelor.

Salvat de ofiţerul de presă
"Aţi văzut-o pe Dinamo în etapa asta?", a fost întrebat tehnicianul. A răspuns: "Nu, Dinamo cu cine?". "Cu Mioveniul". "Nu, n-am văzut meciul. Nu m-am uitat la nici un joc de azi, am fost preocupat doar de partida Stelei". Dinamo jucase cu o zi înainte, sîmbătă, şi cîştigase cu 4-1.

A urmat altă confuzie. "Veţi închide echipa în cantonament cu două zile înainte, aşa cum obişnuiţi?", a sunat întrebarea. "Bineînţeles, eu aşa am intenţionat şi pentru meciul trecut pe care l-am jucat acasă, dar a fost problema aceea cu şarpele găsit în camera jucătorilor. Dar voiam să-i ţin tot două zile în cantonament şi înainte de...de...cu cine am jucat noi în etapa trecută?". S-a uitat spre ofiţerul de presă Răzvan Rotaru. "Cu Ceahlăul", l-a ajutat oficialul. "Aşa, cu Ceahlăul", a aprobat Stoichiţă. "Lippi din Ghencea" nu s-a oprit aici.

"Numeroşii cunoscuţi" sînt doi, dar ei nu joacă
Fiindcă reporterii insistau să-l întrebe dacă va analiza totuşi jocul lui Dinamo, pe care n-a văzut-o în runda din weekend neştiind cînd joacă, antrenorul a zîmbit: "De luni am timp destul să văd toate meciurile lui Dinamo din ultimii zece ani. Dar oricum, voi credeţi că eu n-o ştiu pe Dinamo? Aveţi impresia că n-o cunosc suficient de bine? Gîndiţi-vă că acolo sînt cîţiva fotbalişti pe care eu i-am antrenat la Steaua, pe unii dintre ei i-am promovat".

E posibil să se fi gîndit la Cătălin Munteanu şi la Dănciulescu, pe care chiar i-a avut în Ghencea, dar primul e accidentat şi n-are nici o şansă să fie în lotul roş-albilor, iar atacantul-golgeter va fi mai mult ca sigur rezervă. Tot pe bancă se va mai afla şi Strătilă, pe care Stoichiţă l-a prins la Astra, o lună, cît a rezistat ca antrenor al ploieştenilor în sezonul trecut.

Deci "nea Mihai" n-a lucrat, de fapt, nici o zi cu nici unul dintre titularii adversarei lui de joi! După ce s-a încurcat la Braşov şi a zis că i-a antrenat pe mulţi dinamovişti, lumina s-a stins în sala de conferinţe şi s-a făcut beznă. Trecuseră cam cinci minute de la startul discuţiei. "Continuăm aşa?", au glumit jurnaliştii din sală. Stoichiţă a zîmbit iar şi s-a ridicat să plece: "Nu cred că mai are rost".

Confunda jucătorii în mandatul trecut
Stoichiţă a antrenat-o pe Steaua şi în returul sezonului 2009-2010. Atunci a prins pregătirea dinaintea returului, în Antalya, şi nu nimerea numele jucătorilor. "Bine, Mihăiţă!", striga el de pe margine după cîte un şut reuşit. În două secunde realiza însă că nu Pleşan lovise mingea. "Aaa, Tudose, tu erai?!".

Continuă pe linia lui Ilie Stan! :)
Prestaţia amuzantă a lui Stoichiţă în conferinţa de la Braşov nu se apropie, ca număr de erori, de ce a făcut Ilie Stan la Enschede. Steaua pierduse şi returul cu Twente, 0-1, şi era eliminată din Europa League. Două "idei" pe care Stan le-a emis după meci: "Atît mie şi jucătorilor mei avem de învăţat" şi "Le urez mult noroc în jocurile care le va disputa în Europa League". Gazeta a redat tot discursul plin cu greşeli gramaticale pe care l-a ţinut Ilie în Olanda.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Ai mei iau campionatul!"

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă, nu uită din Franţa de eternul derby. "Să dea Dumnezeu ca Steaua să cîştige în faţa «cîinilor»! Sînt alături de foştii mei colegi, o să le ţin pumnii. Dacă va cîştiga derby-ul, Steaua are mari şanse să ia titlul. Cu trofeul pe masă, la Cluj, steliştii mei nu au cum să nu se impună!", a declarat Nicoliţă.

"Steaua are tineri, Dinamo experienţă!"
Gheorghe Hagi vede un duel echilibrat în derby-ul de joi seară. "E un meci istoric, cel mai important din fotbalul românesc. Sînt sigur că va fi un meci frumos, iar şansele sînt egale. Şi Steaua, şi Dinamo au jucători valoroşi, dar aceştia trebuie să demonstreze pe teren. Steliştii au tineri de mare valoare, în timp ce dinamoviştii au de partea lor experienţa. Nu există un favorit cert, va fi un meci extrem de disputat şi de interesant!", a spus "Regele".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (26)
valicadinamo
valicadinamo  •  15 Mai 2012, 13:18
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:15

Joi noaptea nu mai este picior de câine pe internet.

eu cred ca oi nu vor mai fi !pt dinamo daca pierde este doar de orgoliu dar oile au incap faptul ca pot castiga titlul ( o prostie ) P.s : in tur dinamo era favorita si s-a vazut rezultatul ,joi stelutza e favorita si se va vedea rezultatul!

flo_ax
flo_ax  •  15 Mai 2012, 12:05

sa radem cu Stoichita, ca ne-am plictisit sa radem de articolele voastre de can-can si greselile flagrante din ele! Cat am ras cat am aflat ca Maldonado e orice, numai venezuelean etc etc

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Mai 2012, 11:21
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:15

Joi noaptea nu mai este picior de câine pe internet.

100 % vor pleca cu coada intre picioare !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează