FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Să vină banii la Rapid » Giuleştenii vor avea un nou sponsor! Cîţi bani vor încasa

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 13:42

Administratorul special al Rapidului, Dragoş Frăţilă, a anunţat că giuleştenii tocmai au semnat un contract de publicitate cu Azuga Waters, astfel că în conturile clubului vor intra nişte bani. 

"Contractul de publicitate dintre club şi Azuga Waters a fost semnat. Sînt 300.000 de euro care intră astfel în contul clubului.

Contractul include inscripţia cu numele Azuga Waters pe tricourile de joc ale echipei şi reclamele care apar pe stadion la meciurile de pe teren propriu", a afirmat Dragoş Frăţilă pentru Mediafax.

Acesta a adăugat că procedura de înregistrare a sa la Camera de Comerţ, ca administrator special al FC Rapid, este în curs de desfăşurare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
alone.against.all
alone.against.all  •  21 August 2014, 10:48

toti vin doar pentru publicitate ,nu mai baga nimeni bani in fotbal ,s-a inchis robinetul la fentarea impozitului si-a banilor castigati fraudulos ... incet incet dispare si-acest sport frumos : fotbal . Deja nu mai are nici un farmec campionatul romaniei ,este dezechilibrat total ... si vor veni vremuri si mai grele..

just.rapid
just.rapid  •  20 August 2014, 08:32
Postat de jabs pe 19 August 2014, 15:23

ba da voi unde locuiti,ca numa la oras nu se cheama - ferentari,giulesti etc...ABBA FOREVER

Stau in vitan , vezi ca faci confuzie , ferentari e cartier plin de stelisti .

just.rapid
just.rapid  •  20 August 2014, 08:31
Postat de steaua.libera pe 19 August 2014, 18:52

://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-foto-of-ce-chin-ce-jale-rapidul-a-retrogradat-jucatorii-au-cintat-manele-cu-adi-minune-detalii-de-la-petrecere-400026.html . "De vrei să te-nveseleşti / Haide, vino în Giuleşti / Asta e echipa noastră / E echipa ţigănească" . "Să vadă toată lumea / Ce valoare e Herea / Şi-l iubesc de nu mai potîîîîîîî / Azi a dat eurogolîîîîî" "Ce mai fază de elită / A făcut azi Ioniţă / Să vadă toată lumea / Că Rapid e puterea"

Ce c0c@lar , nu ne intereseaza preferintele tale muzicale .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close