FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CEAHLĂUL 4-0

Să vină Dinamo! » CFR Cluj s-a dezlănţuit aseară, 4-0, în faţa unor nemţeni penibili

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 22:52

Clujenii au demonstrat că sînt pregătiţi de prima manşă cu trupa din Minsk de joi, din turul II preliminar al Europa League


Iuliu Mureşan a avut dreptate cînd a tot repetat că fosta campioană din Gruia va creşte valoric de la meci la meci. După calificarea cu emoţii obţinută contra Jagodinei, ardelenii au făcut un spectacol de 4 stele aseară. E adevărat, adversarul a jucat extrem de slab, în special în centrul defensivei, Ceahlăul anunţîndu-se una dintre "candidatele" la retrogradare în acest sezon.

Cel mai important, "feroviarii" au jucat cu zîmbetul pe buze. Tade începe să confirme aşteptările mari de la el, Florin Costea s-a lipit şi el de gol, în vreme ce Negruţ creşte de la lună la lună. Singura pată pe prestaţia gazdelor a pus-o Larie, care a executat indolent un penalty şi i-a permis lui Jovici să-şi mai spele din păcate.

Formaţia lui Miriuţă a atacat nonstop poarta adversă, aproape fiecare fază ofensivă finalizîndu-se cu un pericol real pentru poarta moldovenilor.


"Tade a marcat doar împotriva Ceahlăului, de când e la CFR? E un atacant bun, o să vedeţi că o să mai dea goluri. L-am scos pentru că trebuie să am grijă de el, la fel ca şi de soţia mea"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR

"Nu e uşor să ne descurcăm pe trei fronturi cu un lot «subţire» numeric, abia îi aştept pe Ivanovski şi pe Jazvici. Despre un posibil transfer al lui Dore nu ştiu nimic, întrebaţi-i pe şefi!"
Vasile Miriuţă, antrenor CFR


Şi-au luat mijlocaş croat
Clujenii transferă pe bandă rulantă. Ultima achiziţie, croatul Filip Jazvici. Mijlocaşul în vîrstă de 24 de ani evoluează în flancul drept, dar mai poate juca şi pe postul de atacant şi valorează 350.000 de euro conform transfermarkt.de. În Gruia va purta tricoul cu numărul 12.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  29 Iulie 2014, 11:57
Postat de unico_biancorossi pe 28 Iulie 2014, 15:24

ooo. 4-0... frumos scor. probabil ca ceahlaul e varza, daca si-au luat 4 de la cfr..))

Istetule,de Otelul nu zici nimic ??? Ei cum au fost ???

krucifix
krucifix  •  28 Iulie 2014, 20:19
Postat de unico_biancorossi pe 28 Iulie 2014, 18:35

..))) da da, cfr sigur e varza, ai dreptate..)) pai, ai dreptate, cfr n-a mai dat 3 goluri acasa de 3 ani. plus ca, abia acum inteleg ce spui tu, de fapt e blat, pentru ca la cfr antreneaza un fost om respectat la ceahlaul.. deci, din respect au pus-o de un act de absenta la inventar..))))))))

Parca sezonul trecut a fost CFR-Otelul 7-2 , CFR - Sageata 6-1 si CFR - Botosani 3-1 nu mai stiu sigur dar te rog sa ma corectezi daca gresesc cumva . Parca sezonul trecut numai CFR-ul a dat 3 goluri in groapa corect ? - nu mai stiu sigur dar te rog sa ma corectezi daca gresesc cumva :)))

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Iulie 2014, 19:24

Si daca ..???!! baiatul ala tinerel marca la gafa incredibila a lui Felguieras ? Asa Ceahlaul e echipa *penibila*,iar CFR cea care confirma.Sa dea D*zeu .dar ..daca ????!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează