FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - PANDURII 1-0

Sabău: "Am suferit foarte mult pentru puncte. Îmi felicit jucătorii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2009 00:00

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, consideră că victoria obţinută de echipa sa în faţa Pandurilor este una meritată şi îşi felicită elevii pentru cele 3 puncte obţinute astăzi.

"Am controlat în totalitate jocul, cei de la Pandurii au avut ocazii doar pe greşelile noastre. Mai trebuie să facem 4 sau 6 puncte pînă la finalul stagiunii. Jucătorii mei au suferit mult, îi felicit pentru modul în care s-au luptat pentru puncte", a spus Sabău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
deceneu
deceneu  •  17 Mai 2009, 14:02

Iti multumesc Nelutu Sabau pentru aceasta victorie!!! Iti multumesc Diego Ramos pentru golul tau!!! In cele din urma vreau sa le multumesc tuturor celor care acuza mereu aceasta echipa!!!Voi ne faceti mai puternici si va multumesc pentru asta!!! Lupta Gloria!!!

deceneu
deceneu  •  17 Mai 2009, 14:00

@criticul:Este adevarat faptul ca Gloria nu a avut mari performante,dar in afara de Steaua ce alta echipa romaneasca a avut mari realizari in Europa!!!Pentru a face performanta iti trebuiesc in primul rand bani,un antrenor mare si un management bun.La Gloria din pacate nu sunt bani!!! In momentul in care clubul Gloria Bistrita va fi preluat de un om precum Porumboiu sau Paskany,abia atunci sa ne asteptam la performante.Pana atunci insa,vom fi nevoiti sa ne multumim cu putin. Lupta Gloria!!!

 •  17 Mai 2009, 08:02

gloria are titluri. E campioana blaturilor din Romania.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează