FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sabău: "Cociş ne va ajuta foarte mult, e polivalent şi foarte disciplinat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Ioan Sabau, se declară încîntat de noua achiziţie şi spune că îl va arunca în luptă pe Cociş în derby-ul cu Unirea Urziceni.

"Vom vedea pe ce post va juca, însă el este un jucător disciplinat din punct de vedere tactic şi poate evolua atât în partea stângă, dar şi ca vârf.

Ştiu şi de la echipa naţională, unde Piţurcă l-a folosit pe mai multe posturi, s-a descurcat foarte bine, iar asta arată cât de disciplinat este în teren.

Pe partea stângă, poate fi considerat şi un înlocuitor al lui Karamyan, însă vom vedea asta şi în funcţie de sistemul de joc pe care îl voi folosi.

Nu se pune problema să joace în meciul cu Rapid, însă în partida cu Urziceni ar putea intra 20-25 de minute şi cred că ne-ar putea ajuta foarte mult", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
claudiu0525
claudiu0525  •  03 Martie 2010, 18:35

poi nah pt sabau toti jucatorii is polivalenti...chiar si pantilimon ar putea juca atacant:))

 •  03 Martie 2010, 18:24

daa,poate juca si portar haahaha...pai de aia nu mere echipa ca tot faci experimente c jucatorii:chiacu atacant,goga mijlocas...mai lasa ne si dute n america la pocaitii tai

Vezi toate comentariile (2)
Comentează