FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA 1-2

Sabău: "Craiova are o forţă de joc extraordinară, era normal egalul astăzi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, după victoria formaţiei sale în faţa Universitatăţii Craiova, scor 2-1, că un rezultat de egalitate ar fi fost cel normal după desfăşurarea ostilităţilor din teren.

"Am avut iniţiativa de la început, am dat gol repede şi trebuia să facem 2-0, pentru că am avut două ocazii mari. Am dormit la golul Craiovei, a fost o lipsă de marcaj din partea fundaşilor. Şi repriza a doua am început-o bine, însă nu am fructificat ocaziile. Am avut şi şansă la câteva contraatacuri ale Universităţii Craiova şi consider că un rezultat de egalitate era mai echitabil.

Craiova a arătat o forţă de joc foarte bună, chiar dacă a fost lipsită de câţiva jucători, însă Costea Mihai, Firţulescu şi Gângioveanu ne-au pus în permanentă presiune. Îmi place această echipă, care nu va avea probleme cu evitarea retrogradării", a spus Sabău, citat de Mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
 •  04 Aprilie 2010, 15:32

Unora le place sa traiasca in minciuna.Cand cineva spune adevarul,chiar daca acesta presupune umilinta si modestie,cineva tot gaseste sa comenteze negativ la adresa acelui individ.Si nu sunt putini.De apreciat este faptul ca mai exista oameni cu bun simt ,modestie si de caracter,indiferent ce meserie are,si,din pacate,oameni de felul acesta sunt foarte rari.Respect d-nule Sabau.

 •  04 Aprilie 2010, 12:21

sper sa-l lauzi si pe parks nelutule.de data asta chiar a facut un meci bun.

 •  04 Aprilie 2010, 11:28

Poli de ce nu are nici o forta de joc dupa antrenoratul de aoroape un an a d.nului sabau?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează