FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sabău: "Din vară nu o să mai facem nici un transfer fără acceptul meu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul Politehnicii Timişoara prefaţează confruntarea cu CFR Cluj şi vorbeşte despre viitoarea strategie de mercato.

"S-a înţeles ce se doreşte şi nu mai avem voie să mai avem scuze, trebuie să fim o echipă care ştie să joace astfel de jocuri, a arătat în meciuri mult mai grele decât cel cu CFR.

Va trebui să existe o mai mare foame de rezultate şi de performanţe în următoarele şapte jocuri care au rămas. În momentul în care se termină campionatul, se analizează şi fără ca eu să fiu de acord nu o să mai vină nici un jucător.

Asta va fi condiţia cea mai importantă pentru mine A fost un an în care am venit, s-au acceptat toate lucrurile, dar din vară trebuie să fiu eu de acord.

Nici nu m-am gândit cine va pleca, cine va veni. Depinde foarte mult şi de ce se va întâmpla, pe ce loc se va clasa echipa", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
reality
reality  •  19 Aprilie 2010, 10:08

Depinde de contract, daca acest contract expira la terminarea campionatului, mai ales in conditiile in care nu se ocupa loc de Liga Campionilor nu stiu daca Sabau ramane la Timisoara. Daca Sabau are contract pe 2 ani si dl Iancu nu vrea sa piarda bani, il mentine pe Sabau la echipa chiar daca publicul devine ostil. Asa cred eu...

aly2006g
aly2006g  •  19 Aprilie 2010, 00:47

:)))))))))) Daca iei titlul daaaa deci :)))))

 •  18 Aprilie 2010, 23:59

probabil sabou mai vrea sa transfere vreo 5 inchizatori si vreo 3 profeti ca sa joace cat mai spectaculos :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează