FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 2-0

Sabău recunoaşte că vestiarul nu e de partea sa: "Îmi comentează orice decizie!"

Alb-vişiniii nu sînt entuziasmaţi de colaborarea cu Sabău
Alb-vişiniii nu sînt entuziasmaţi de colaborarea cu Sabău

Articol de , - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 01:13

Antrenorul Rapidului îi roagă pe conducători să-l ajute în relaţia cu jucătorii.

După eşecul de la Tîrgu-Jiu (0-2), Ovidiu Sabău priveşte cu invidie la omologul său de pe banca gorjenilor, Petre Grigoraş. "Principalul" din Grant a rămas impresionat de jocul celor de la Pandurii, dar şi de unitatea lotului. "Avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Din păcate, nu cred că vom reuşi în timp util. Voi avea o discuţie şi cu cei din conducere pentru că sînt chestiuni ce ţin de bucătăria noastră, nu are rost să apară în presă", a spus Moţu' la DigiSport, imediat după meci.

Cîteva minute mai tîrziu, la conferinţa de presă, tehnicianul giuleştean s-a dat de gol: "Pentru Grigoraş e uşor să antreneze aici. Elevii săi joacă fotbal de plăcere, zburdă pe teren şi sînt sigur că nu comentează deciziile antrenorului, că nu se plîng că iar face antrenamente fizice sau că-i bagă în cantonament". Trimiterea a fost clar către Pancu şi compania.

"Ce jucăm noi?"
Pe lîngă metodele de lucru ale lui Sabău, rapidiştii mai sînt nemulţumiţi de un lucru. Antrenorul are obiceiul de a schimba echipa de start cu cîteva minute înainte de fluierul de start. Aşa s-a întîmplat şi sîmbătă seara, iar reacţia fotbaliştilor n-a întîrziat să apară. "La noi cine mai face un dribling? Cine mai dă o pasă pe culoar? Toţi «tehnicuţii» sînt pe banca de rezerve", şi-au spus rapidiştii. Sabău a păstrat lîngă el 6 fotbalişti de atac, Pancu, Herea, Grigorie, Teixeira, Figueiredo şi Goga, plus portarul Albuţ!

"La Tîrgu-Jiu am văzut o echipă total diferită faţă de cea din meciul cu CFR. Nu ăsta e Rapidul! E nevoie de o schimbare, dar nu pe banca tehnică, ci în atitudinea noastră!" ( Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

"E o plăcere să-i priveşti pe cei de la Pandurii jucînd. Au pasiune şi dau totul pe teren. Noi, la ce lot avem, nu putem decît să stăm la pîndă şi să sperăm că marcăm pe contraatac" (Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Şi bătuţi, şi loviţi
Rapidiştii au pierdut categoric cu Pandurii (0-2), dar s-au ales şi cu probleme de lot după meciul de sîmbătă seara. Mihai Roman s-a pricopsit cu o entorsă la gleznă, şchiopătînd în momentul în care a părăsit stadionul "Tudor Vladimirescu". De asemenea, Romeo Surdu a acuzat probleme musculare şi va efectua azi un RMN pentru a vedea dacă e întindere sau ruptură.

Ghinionistul Renan
Mijlocaşul brazilian Renan Silva n-are noroc în Grant. După ce a aşteptat trei luni pînă cînd i-a sosit "cartea verde", din cauza unei neînţelegeri între Copos şi impresarii săi, acum s-a accidentat! Renan a evoluat în weekend la "satelit", în Liga a 3-a, şi a acuzat probleme medicale. Totuşi, medicii Rapidului sînt optimişti că sud-americanul va fi recuperat pînă la meciul cu Bistriţa, programat peste două săptămîni.

Inbox
- Rapidiştii au primit două zile libere din partea lui Sabău. Alb-vişiniii îşi vor relua antrenamentele marţi seara, la Pro Rapid.
- Conform Cancan, directorul sportiv al Rapidului, Dănuţ Perjă, a fost implicat într-o altercaţie cu cîţiva fani stelişti în Centrul Vechi din Capitală. Aceeaşi sursă susţine că bodyguarzii de la terasa unde a avut loc incidentul au intervenit, iar Perjă, care era şi sub influenţa alcoolului, a încasat cîteva lovituri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
catzulinho
catzulinho  •  04 Septembrie 2012, 13:27

Cand iei gol in minutu 4 dupa o serie de balbe si camera se muta imediat pe banca de rezerve si vezi asa : pancu, texeira, herea etc. te intrebi cum de nu l-a batut Pancu in vestiar...chiar trebuie sa mai asteptam un an 2 sa vina Pancu antrenor ? Si asta ca sa-l vedem cateva etape, dupa certandu-se cu COpos si lasandu-se pt ca el vrea performanta Copos vrea bani. Degeaba il injurati pe Corsicanu si pe omul ala care i-a spus lui Ganea mai de mult " Pune-te ba cu bataia pe ei ca nu joaca nimic" sau Corsicanu cand urla la ei la autocar, sa inteleaga de la noi ca daca joci pt Rapid inseamna ca joci pt aia de pe stadion, asa ceva nu e acceptat in Romania, nu e demn de tara noastra.

al_27
al_27  •  03 Septembrie 2012, 20:18

Cand joci cu un atacant la Targu Jiu sau cu Roman pe post de fundas dreapta in prima repriza cu CFR....ce pretentii sa ai domnule Sabau???? Credeam ca numai Razvanel e bun sa dea cu bata in gazon, dar vad ca nici tu nu esti vreun Guardiola sau Mourinho...

spivak
spivak  •  03 Septembrie 2012, 19:46

Băieţii sunt în criză sentimentală după ce i-a părăsit Răzvana. Ca în 2007...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close