FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA U Cluj speră la o revenire spectaculoasă la echipă: „Ar fi bine să vină!”

Articol de , - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 19:54 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 11:03

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a recunoscut interesul lui U Cluj pentru Mamadou Thiam (28), atacantul francez de origine senegaleză care a mai evoluat pe Cluj Arena între septembrie 2022 și iulie 2023.

În așteptarea atacantului Deniz Hummet, Ioan Ovidiu Sabău mai așteaptă atacanți la U Cluj. Întrebat la finalul partidei amicale despre situația transferurilor, Sabău a declarat: 

„Nu știu (n.r. - legat de Hummet). Sunt discuții cu mai mulți atacanți, vedem ce decizii vor lua cei din conducere. Ar fi bine să vină Thiam, dar nu știu dacă e posibil. E destul de greu să-l aducem”

Mamadou Thiam, așteptat înapoi la U Cluj

Sezonul trecut, Mamadou Thiam a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „șepcilor roșii”. Thiam a înscris 11 goluri, a oferit un assist, a atras interesul celor de la FCSB și a prins până la urmă un transfer în Kuweit, la Al Arabi, echipă care l-a cumpărat cu 500.000 de euro. 

În Kuweit, lui Thiam nu îi merge la fel de bine. A jucat doar 4 meciuri de la transfer, a înscris două goluri și ar vrea deja să schimbe peisajul.

Ioan Ovidiu Sabău îl așteaptă înapoi la U Cluj, însă mutarea este complicat de înfăptuit, având în vedere că arabii au plătit bani mulți în schimbul lui. Un scenariu posibil este acela al împrumutului pentru a doua jumătate a sezonului, până în vară, o idee pentru care conducerea Universității va insista în perioada următoare. Despre subiect a scris în premieră publicația locală Actual de Cluj.

VIDEO Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău, după eșecul lui U Cluj cu Partizani

Citește și alte știri din Liga 1: 

Universitatea Craiova a anunțat al doilea transfer al iernii. Va purta numărul 3
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova a anunțat al doilea transfer al iernii. Va purta numărul 3
Dorinel Munteanu le răspunde celor care au râs când i-au văzut pe jucătorii Oțelului alergând pe străzile din Vatra Dornei: „Metodele mele pot fi contestate, dar eu știu ce fac”
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu le răspunde celor care au râs când i-au văzut pe jucătorii Oțelului alergând pe străzile din Vatra Dornei: „Metodele mele pot fi contestate, dar eu știu ce fac”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
UnTrecatorPrin
UnTrecatorPrin  •  10 Ianuarie 2024, 12:03

Iar v-ati uitat doar pe transfermarkt? AFC cup e un fel de Conference league din romania, deci are 4 meciuri si 2 goluri acolo. In Kuveit (este numele tarii in romana, Kuweit este in engleza)in prima liga a jucat 3 meciuri si a inscris de 4 ori. DIn pacate am gasit doar marcatorii din meciuri, poate a jucat mai multe meciuri dar nu gasesc foile de joc cu primul 11 , rezerve si schimbari. Vad ca domnul jurnalist e pasionat de statistici.... GSP anagajati cumva ca vreau si eu sa fac statistici asa in felul asta adica nu cred ca am pus mai mult efort de jurnalistul acesta si am gasit mai multe informatii. Intreb pentru un prieten.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează