FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sabău semnează azi cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Ioan Ovidiu Sabău urmează să semneze în în această seară un contract pe 2 ani cu Dinamo, urmînd să îl înlocuiască pe Mircea Rednic.

Întîlnirea decisivă va avea loc diseară, alături de Nicolae Badea şi Cristi Borcea, unde se vor pune la punct toate detaliile contractului. Sabău nu va veni singur în "Ştefan cel Mare", ci alături de secundul său şi de preparatorul fizic de la Gloria Bistriţa.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
senateo
senateo  •  15 Iunie 2009, 21:33
Postat de rowger pe 15 Iunie 2009, 12:31

Observam ca Steaua si-a luat antrenorul echpiei de pe locul 14, iar Dinamo pe al celei de pe locul 13!

O observatie pertinenta. Acesti antrenori sunt baieti buni dar nu au superclasa ca Dan Petrescu. O sa reuseasca fiecare un salt de cel mult 10 locuri.....

 •  15 Iunie 2009, 14:10

sabau e binevenit...rednic dinamo are contract cu tine...cine il rupe palteste 1 mil de E...asa k o sa ma prapadesc de ras cand o sa te vad la dinamo 2:)))))....=)))))))))).... rednic MARS... turcu MARS... porcea MARS in MM... sper k sa invete si jucatorii din greseli...nu va mai aruncati cu declaratii pe la tv... cel mai bine pt echipa este doar atunci cand NU VB CU PRESA...dealtfel la felul in care e tratat, clubul dinamo ar trebui sa incheie orice contact cu presa,,,dar nu ii duce:( slabuti

 •  15 Iunie 2009, 13:38

Dinamo nu are conducatori. Sabau este un baiat bun, nimic de zis, dar de un baiat bun are nevoie Dinamo, sau de un antrenor foarte bun, dovedit foarte bun?Mai facem un experiment si mai pierdem un sezon.Borcea sa ne lase.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează