FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, MÎINE, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sabău: "Sînt convins că Dinamo se va apăra cu vîrfurile"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Neluţu Sabău i-a învins pe alb-roşii, la Timişoara, după 12 ani, şi speră ca astăzi să scrie o nouă pagină din istoria bănăţenilor.

- Sînt alte sentimente înaintea unui meci cu Dinamo?
- Cu Dinamo este întotdeauna un joc special. Pentru noi, pentru suporteri, pentru toată lumea. Este special şi pentru că, dacă învingem în Ştefan cel Mare, sînt şanse mari să ne luptăm în continuare la titlu. Lipsesc anumiţi jucători de la Dinamo, pe care eu îi consider importanţi. Oricum, de la mijloc în sus, pot alcătui cea mai bună echipă, care poate pune în dificultate pe oricine.

- Totuşi au mari probleme în apărare...
- Am înţeles şi eu că au probleme în apărare. Vor trebui să improvizeze, iar noi trebuie să fim motivaţi şi pregătiţi să putem profita de problemele lor. Cei care vor intra însă sînt convins că vor dori să demonstreze că merită să îmbrace tricoul lui Dinamo.

- Aţi revăzut meciul din tur cu Dinamo?
- N-am analizat meciul din tur în care am învins, am disecat doar ultimele lor partide. Este un joc foarte important pentru ambele echipe. Noi sperăm la titlu, iar ei nu-şi permit să rateze cupele europene.

- E şi o dorinţă de revanşă după problemele pe care le-aţi avut cu cei de acolo?
- Nici vorbă. Nu mai are nici o legătură, s-a şi uitat tot ce s-a întîmplat. Eu ştiu ce înseamnă clubul Dinamo pentru mine. Am jucat doi ani acolo, la fel şi la Rapid. Îi voi respecta mereu, acesta sînt eu. Nu o să renunţ la principiile mele, doar pentru a jigni pe cineva.

- Aţi învins Dinamo după 12 ani la Timişoara. O puteţi face şi la Bucureşti, după 45 de ani?
- Ar fi o realizare şi o performanţă. Nu pentru statistică, ci pentru finalul acestui campionat. Eu mă gîndesc doar că am putea să rămînem în cursa pentru primul loc, nu am în minte alte lucruri.

''Sînt convins că Dinamo va juca cu vîrfurile în poartă aşa cum au spus. Ne vor surprinde cu aşezarea asta"
Neluţu Sabău, antrenor Poli

"Înainte te duceai în Bucureşti şi doar printr-o întîmplare scoteai un rezultat pozitiv. Lucrurile s-au schimbat între timp"
Neluţu Sabău, antrenor Poli

sursa: violamania.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  06 Mai 2010, 20:30

ce intrebare imbe.cila, cum a batut bragadiru pe dinamo acum 12 ani ??? si de ce scrieti ca dinamo joaca cu poli timisoara, va da iancu ceva sa 'confundati' intentionat doua echipe diferite ??

dorup
dorup  •  06 Mai 2010, 17:53
Postat de pe 06 Mai 2010, 17:39

dinamo va invinge hibridul aek fulgerul bragadiru,o echipa de rebuturi si expirati....succes dinamo

Si pe voi o sa va spulbere Vasluiul , echipa de mercenari , fara un filon romanesc. Noi macar suntem hibrizi , voi in schimb nici macar corcituri nu sunteti , patron ungur , presedinte militian si jucatori-mercenari platiti cu ora , asta e simbolul Clujului !

 •  06 Mai 2010, 17:49

imi doresc ca Timisoara sa castige in aceasta seara si cu siguranta va castiga,egalul nu foloseste nimanui,HAY timisoara

Vezi toate comentariile (6)
Comentează