FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA A PLECAT IN CANTONAMENT IN ANTALYA

Sabău: "Vreau să vorbesc înainte cu Dayro! Dacă mă convinge, îl luăm!"

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Politehnicii Timisoara, Ioan Sabau, a declarat astazi, la plecarea spre Antalya pentru cantonamentul de iarna, ca, inainte de a-l transfera pe Dayro Moreno, va dori sa poarte o discutie cu acesta.

"Vreau sa am o discutie cu el inainte sa facem transferul, fiindca problemele lui extrasportive ne ingrijoreaza putin. Trebuie sa discut cu el fata in fata si, daca ma convinge, as fi de acord sa il achizitionam", a spus Sabau.

Apoi a continuat: "Rapid este un exemplu in fotbalul romanesc, singurul club mare care creste jucatori si promoveaza tinerii. Tot respectul pentru Copos! Asa cum este el, tine clubul acela".

Delegaţia echipei Poli Timişoara a plecat in aceasta dimineata, cu un charter, spre staţiunea Lara (Antalya-Turcia) acolo unde, între 16 şi 27 ianuarie, se va desfăşura primul cantonament din această iarnă.

Lotul prezent:

Portari: Pantilimon, Taborda şi Supic

Fundasi: Bonfim, Tiago Da Costa, Brezinsky, Nibombe, Scutaru, Mera, Luchin, Maxim, Sepsi

Mijlocasi: Alexa, Artiom Karamyan, Arman Karamyan, Ionescu, Chiacu, Bourceanu, Curtean

Atacanti: Parks, Goga, Mansour, Magera, Mejia, Bucur, Vazquez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  16 Ianuarie 2010, 13:09

Adevarul este ca Dayro are potential,dar si multe pacate.Daca Sabau et comp ar reusi ,,indreptarea pacatosului",Poli ar avea numai de castigat.

 •  16 Ianuarie 2010, 11:10

Declaratie pertinenta de data asta a lui Sabau . Normal sa vrea sa vorbeasca cu Dayro deoarece Columbianul nu stia de tratative .Poate baiatul nici nu vrea sa se intoarca in Romania si atunci de ce sa nu se orienteze Poli spre altcineva .

 •  16 Ianuarie 2010, 10:51

dayro moreno nu are valoare de poli timisoara deci eu zic ca ar fi o achizitie proasta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează