FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Sabotaj din interior! » Strategia Stelei a fost şocantă! Ce nu se ştie, ce e incredibil

Articol de - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 18:23

Steliştii i-au scos din lot pe Arlauskis şi Prepeliţă, deşi înlocuitorii lor erau accidentaţi! Cojocaru a fost titularizat în ciuda faptului că s-a lovit la gleznă chiar la ultimul antrenament înainte de meci, în timp ce Filip a fost forţat deşi nu este sută la sută recuperat după operaţia suferită în decembrie
CE SE ŞTIE: Gigi Becali a decis de unul singur să-i scoată din lotul de 18, la derby-ul cu Rapid, pe Arlauskis şi Prepeliţă fiindcă n-au acceptat să-şi extindă contractele. Mai mult, patronul l-a anunţat pe antrenor de decizia luată abia în cursul zilei de sîmbătă, preziua meciului.

CE NU SE ŞTIE:
În primul rînd, ordinul lui Gigi Becali a fost mult mai larg şi a mai conţinut două puncte

1. Să nu joace ca titulari nici Bourceanu şi Rusescu, care la vară îşi vor termina împrumutul la Steaua.
2. Să fie titularizat Cojocaru între buturi, iar la mijloc să joace Lucian Filip, pe care Becali l-ar vrea titular în acea zonă şi în sezonul următor.

CE E INCREDIBIL: Nimeni din clubul Steaua n-a anunţat faptul că tînărul portar a suferit o accidentare serioasă chiar la ultimul antrenament înaintea derbyului. Cojocaru a fost lovit involuntar de un coechipier şi a ieşit cu gheaţă la gleznă. Primul diagnostic a fost entorsă, iar Cojocaru chiar le-a transmis celor din staff că nu poate juca. Gâlcă îl mai avea în cantonament doar pe Niţă, fiindcă Arlauskis fusese deja trimis acasă.

Nimeni nu l-a anunţat însă pe Becali de problema lui Cojocaru, s-a încercat recuperarea lui în timp record, iar toată ziua de duminică goalkeeper-ul a urmat un tratament special. A fost pînă la urmă titularizat aşa, deşi problema lui medicală, în altă conjunctură, l-ar fi determinat pe Gâlcă să nu-l bage.

Situaţia a fost oarecum asemănătoare şi în cazul lui Filip. El a suferit în decembrie o intervenţie chirurgicală, prin care i-au fost scoase din picior tijele şi şuruburile introduse cînd a suferit fractura. A ratat mare parte din pregătire, n-a evoluat în toate amicalele şi Gâlcă nu l-a folosit deloc, tocmai din acest motiv, în primul meci oficial, cu Astra, 3-0 în Cupa Ligii. Duminică a fost nevoit să apeleze la el, în lipsa unei alte variante, iar prestaţia lui Filip a fost una dezamăgitoare.

"Domnul Becali a luat decizia de a-i scoate din lot pe Arlauskis şi Prepeliţă. Eu înţeleg şi strategia asta, că să pregătim deja echipa pentru vara Champions League, numai că eu vă spun ceva, titlul nu e cîştigat, nici pe departe. De unde avem garanţia că am luat campionatul?"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

"Vreţi, nu vreţi, Prepeliţă e în momentul de faţă un fotbalist-cheie pentru Steaua, el dă un echilibru total în toată zona de mijloc. Îmi doresc ca domnul Becali să se răzgîndească în privinţa celor doi"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (175)
mario_san
mario_san  •  25 Februarie 2015, 09:19
Postat de wishmaster pe 25 Februarie 2015, 09:08

7inamo - Danemarca U21 1-7 ... punct. aia e ca laprosti, desi e pleonasm cand e vorba de 7inamo! hai, marsh!

Poate fi o umilinta sa mananci asa bataie intr-un meci de pregatire insa nimic nu se compara cu a fi umilit, pe propriu stadion de o echipa de pe locul 17. In plus, v-au facut praf si la galerie. fcsb-ul este un fel de Astra Giurgiu, va lipsesc doar afisele cu suporteri la peluze.

wishmaster
wishmaster  •  25 Februarie 2015, 09:08
Postat de duta_dd pe 25 Februarie 2015, 07:16

Ce nu se ştie, ce e incredibil: cum fc-stana inceraca sa gaseasca motive si scuze ca si-a furat-o ca laprosti ...

7inamo - Danemarca U21 1-7 ... punct. aia e ca laprosti, desi e pleonasm cand e vorba de 7inamo! hai, marsh!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  25 Februarie 2015, 08:53

Mesaj pozitiv către copii rudimentari: Avem Nevoie de Voi! Pentru a va bate (si) in Ghencea! Avem nevoie de tradiție si rivali, așadar...Trebuie sa Existați, steaua...Nu fcsb.

Vezi toate comentariile (175)
Comentează
Close