FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - OŢELUL 0-1

Sacrifică şi Cupa? » Clujenii nu sînt interesaţi să joace în preliminariile Europa League

Meciul cu Oţelul n-a fost luat în serios de jucătorii CFR-ului.
Meciul cu Oţelul n-a fost luat în serios de jucătorii CFR-ului.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 20:18

Paszkany vrea un nou titlu în stagiunea următoare, iar prezenţa în competiţia europeană ar influenţa programul de pregătire din vară.

Pentru CFR, stagiunea 2012-2013 pare a se fi încheiat. Vişiniii nu au cîştigat nici un meci în acest an şi nu par motivaţi să încerce măcar să prindă podiumul. Mai mult, nici Cupa României nu mai e un obiectiv, aşa cum se întîmpla în anii trecuţi! CFR e în semifinalele acestei competiţii, unde va juca împotriva Astrei în aprilie.

Cîştigarea Cupei ar duce CFR-ul în turul doi preliminar al Europa League şi ar grăbi reluarea pregătirii, în vară, înaintea unui sezon în care Paszkany vrea să forţeze din nou cîştigarea campionatului. Omul de afaceri clujean a declarat în repetate rînduri că beneficiile în urma unui parcurs consistent în Europa League sînt infime. "Cu bonusul pentru o eventuală calificare cu Inter de-abia aş fi acoperit primele jucătorilor şi cheltuielile de cazare la Londra, pentru că am fi întîlnit Tottenham în turul următor", a declarat recent Paszkany.

Şefii vişiniilor pregătesc deja campania de transferuri din vară. Se va renunţa la jucătorii aflaţi la final de contract, cum e cazul lui Weldon, Bjelanovici şi Godemeche, dar şi la fotbalişti precum Celestino, Maftei şi Panin. Pentru Hora, Liviu Ganea sau Diogo Valente vor fi decisive prestaţiile din acest retur.

Încă doi absenţi!
CFR n-a putut utiliza 9 jucători importanţi la meciul cu Oţelul. Gabi Mureşan, Kapetanos sau Rui Pedro sînt accidentaţi, în timp ce Cadu şi Diogo Valente au fost suspendaţi. Vişiniii vor juca sîmbătă la Iaşi, iar lista indisponibililor s-a îngroşat! Camora şi Piccolo au văzut al patrulea cartonaş galben al stagiunii şi nu vor face deplasarea în Moldova.

3 înfrîngeri şi o remiză a adunat CFR-ul în 2013

"Trebuie să ridicăm capul, nu e totul pierdut! Toată lumea e tristă, e normal după o înfrîngere. Fanii să rămînă alături de noi, ne vom reveni!" (Mario Felgueiras, portar CFR Cluj)

Unde vom juca la anul
Campioana: Turul 2 preliminar CL
Cîştigătoarea Cupei: Turul 2 preliminar EL
Locul 2: Turul 2 preliminar EL
Locul 3: Turul 1 preliminar EL

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
sibelius
sibelius  •  04 Martie 2013, 16:30
Postat de ulise3223 pe 04 Martie 2013, 14:26

Exact ceea ce spun de ceva timp. De ce sa tragi cand toate urgiile iti sunt impotriva (arbitraje, accidentari, suspendari)? De ce sa nu incerci sa te edifici asupra unor jucatori fie ce par blazati, fie mai tineri. Si sa poti face curatenie si apoi in vara completa lotul.

Pana nu-l curatati pe Cadu o sa curete el antrenori. Daca CFR-ul ar judeca logic situatia ar forta intrarea in grupele E.L. si un parcurs bun acolo pentru a-si asigura pozitia de cap de serie in eventualele preliminarii UCL. In caz contrar tot ce au facut bun anul asta se iroseste.

durul
durul  •  04 Martie 2013, 16:12

vezi ca mai e si OTELUL si deja v-am dat-o la Cluj si fara principal pe banca !

ulise3223
ulise3223  •  04 Martie 2013, 14:26

Exact ceea ce spun de ceva timp. De ce sa tragi cand toate urgiile iti sunt impotriva (arbitraje, accidentari, suspendari)? De ce sa nu incerci sa te edifici asupra unor jucatori fie ce par blazati, fie mai tineri. Si sa poti face curatenie si apoi in vara completa lotul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează