FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sad & Happy » Mulţescu alternează la Dinamo antrenamentele dure cu altele lejere

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 22:28

Mulţescu îi trece pe jucători prin toată materia, ca să-i pregătească de un un sezon electrizant.


Feţe chinuite. "Cîinii" au fost puşi în lesă. Iar coarda e scurtă. Cînd jucătorii trag de benzile elastice, prinse de gard, toţi muşchii se încordează, efortul este considerabil. După zece repetări, urmează alte exerciţii istovitoare, şi din zona fitness, power yoga, pilates, strenght cardio, ce aduc sudoare şi oboseală.

Feţe fericite. Mingi puse pe conuri, lotul e împărţit în două. Fiecare are o minge şi trebuie să lovească balonul de pe acele conuri aflat la 7 metri în faţa lui. Puţini sînt cei ce nimeresc, printrei ei Dănciulescu, Cristea, Alexe, Vaştag, Bălgrădean, Filip, Grigore şi Rus. Cei ce pierd fac flotări, în aplauzele celorlalţi. Alt exerciţiu, tot de precizie, de atenţie, de mobilitate: Mulţescu trimite un balon în zona centrală a terenului, iar fiecare dintre componenţii celor două echipe trebuie să-l lovească. Iar chiote, zîmbete, cîteva zeci de secunde, apoi din nou feţe concentrate şi chinuite.

Revine în Anglia
Srgian Luchin a primit veşti mai bune ieri dimineaţă, după un nou consult medical. Internaţionalul nu are o microleziune fibrilară, ci doar o întindere, iar "cîinii" spun că va fi apt de antrenamente normale la începutul săptămînii viitoare, cînd Dinamo va ajunge în stagiul din Anglia. Luchin a părăsit ieri cantonamentul din Braşov, va mai face nişte investigaţii medicale în Capitală şi va începe recuperarea, dacă nu vor mai apărea complicaţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Iunie 2013, 10:06
Postat de spartandinamovist pe 27 Iunie 2013, 07:58

luchin a reusit sa fenteze pregatirea din poiana ,ne mai miram ca nu poate sa deposedeze sau sa dea o pasa , dupa ce ca e slabut fotbalistic il mai si fenteaza

daca nu curge, pica, asa ca ...

saviola2_8
saviola2_8  •  27 Iunie 2013, 08:09
Postat de terminatorul2 pe 27 Iunie 2013, 03:39

Steaua - Bayern al Romaniei ! Dinamo - Rusinea Romaniei ! : ))))))

nu, bai! steaua- bayern dinamo- borussia. :))

spartandinamovist
spartandinamovist  •  27 Iunie 2013, 07:58

luchin a reusit sa fenteze pregatirea din poiana ,ne mai miram ca nu poate sa deposedeze sau sa dea o pasa , dupa ce ca e slabut fotbalistic il mai si fenteaza

Vezi toate comentariile (20)
Comentează