FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Sălăgeanu nu mai vrea la Oţelul: "S-ar putea să plec!"

Sălăgeanu a fost titular indiscutabil în tur pe postul de fundaş stînga
Sălăgeanu a fost titular indiscutabil în tur pe postul de fundaş stînga

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 01:22

Adrian Sălăgeanu (28 de ani) spune că şi-ar dori să ajungă la altă echipă pentru a cîştiga mai mulţi bani.

- Adrian, nu ai plecat cu echipa în Antalya. De ce?
- Am fost la Oradea să fac o investigaţie medicală, nu e ceva grav, dar e foarte importantă pentru liniştea mea. Rezultatele le voi lua săptămîna viitoare. Aş fi putut să merg şi în Turcia, dar aş mai fi prins doar cîteva zile, aşa că am decis să mă antrenez singur.

- S-a tot scris despre anumite probleme pe care le-ai avea cu conducerea.
- Am citit şi eu, sînt numai minciuni! Nu doar că nu sînt certat, chiar ne înţelegem foarte bine. Poate s-a interpretat declaraţia mea de la începutul sezonului în legătură cu banii, dar nu este vorba de nici o tensiune, sînt oameni înţelegători.

- Ai avut oferte în această iarnă?
- Da, ştiu că a fost vorba de mai multe discuţii, însă nu s-a concretizat nimic pînă acum. Conducătorii mi-au fixat un preţ şi mi-au promis că dacă aceşti bani vor fi plătiţi îmi vor da drumul să plec. Au înţeles că este vorba de viitorul familiei mele, dar aici este un plafon salarial ce nu poate fi depăşit. Încă mai există posibilitatea să plec, dar dacă voi rămîne la Oţelul voi juca cu aceeaşi dăruire ca pînă acum.

Dinamo s-a interesat de el
Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a interesat de apărător în această iarnă, după ce l-a cedat la Dijon pe Zie Diabate (22 de ani) şi a rămas descoperită în flancul stîng. Interesul "cîinilor" este de actualitate, după ce a gălăţenii au stabilit suma pentru care el poate fi cedat, aceasta fiind stabilită în jurul cifrei de 300.000 de euro. Perioada de transferuri este deschisă pînă pe 25 februarie, dată pînă la care fundaşul mai poate fi cumpărat.

"După patru ani în care mi-am făcut datoria la echipă trebuie să mă gîndesc mai mult la viitorul familiei mele" (Adrian Sălăgeanu)

2 ani mai are Sălăgeanu contract cu Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
otelul_galati
otelul_galati  •  24 Februarie 2012, 19:42
Postat de terminatorul2 pe 20 Februarie 2012, 06:03

Cine este asta ?

daca traiesti in pestera normal ca nu stii

foucold
foucold  •  21 Februarie 2012, 08:33

As vrea sa va anunt respectuos, dlor ziaristi, ca Otelul a jucat ieri un amical cu Sahtior Donetsk, cu care a remizat (2-2), dupa ce a condus la pauza cu 2-0. Daca dvstra credeti ca puteti lua o pauza de la relatarea (minut cu minut) a absolut neinteresantei vieti a echipei de glorioasa amintire si trista realitate, Steaua Bucuresti, va invit cu drag s-o faceti. Eventual, spuneti-ne ce parere are Gigi despre acest rezultat si ce parere are cumnatul verisoarei prietenei sotiei lui Ilie Stan despre ce crede Gigi. Forta, Otelul!

chicusicu
chicusicu  •  20 Februarie 2012, 21:24

tuvan gura de labari nu va convenit ca am adus probe ca sala nu pleaca si mi-ati sters comentu......sa va iau fitzuica in pl

Vezi toate comentariile (8)
Comentează