FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salarii, ioc! » Primul efect al unei noi umilinţe a ”cîinilor”: mai văd banii doar cînd vor începe să aibă rezultate!

FOTO:Octavian Cocoloș
FOTO:Octavian Cocoloș

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 22:57

Dinamo a bifat un nou nou eşec usturător, 0-6 la Debrecen, într-un amical, iar atmosfera a devenit neagră. 2015 aduce o medie de 3 goluri luate pe meci!

FCD începe să arate a FC Dezastru. Clubul ar putea primi un răspuns favorabil în această săptămînă privind ieşirea din insolvenţă, salariile sînt la zi, însă jucătorii au bifat un nou meci penibil.

Un amical, 0-6 la Debrecen, cu o apărare vraişte, campioana Ungariei distrîndu-se cu "cîinii" chiar sub privirile lui Ionuţ Negoiţă, sosit cu soţia la partidă. Deşi negru de supărare, patronul a evitat să le mai facă vreun reproş jucătorilor, însă predicţiile sînt sumbre pentru aceştia.

1. Plata salariilor are toate şansele să întîrzie în perioada viitoare. În campionat, după două eşecuri consecutive fără gol marcat, 0-3 cu Chiajna şi 0-1 cu FC Braşov, două echipe din partea secundă a clasamentului, Dinamo e pe locul 6. "Se va plăti doar performanţa, rezultatele", au spus şefii. Pînă nu se va ajunge în preajma podiumului, fotbaliştii se vor uita cu jind la bani.

2. La vară va urma o remaniere de proporţii, nici unul dintre membrii echipei neavînd postul asigurat. Soarta dinamoviştilor depinde de ceea ce vor face în ultimele 11 etape. Dar, mai nou, şi de rezultatele unor eventuale amicale. "Cîinii" au mai luat 7 goluri, în ianuarie, de la Selecţionata Under 21 a danezilor.

1,43 pe meci este media golurilor încasate de Dinamo în campionat, a doua cea mai slabă defensivă din Liga 1, după Ceahlăul (1,73)

40 de goluri în 14 meciuri, oficiale şi amicale, a primit "haita" în 2015. O medie de aproape 3 goluri luate pe partidă!

"Şi eu, ca şi fanii, sînt supărat pe anumiţi jucători, sper să-şi revină, pentru că-şi bat joc de ei. Le-am zis că schimbăm foaia. Banii sînt la zi, au case, au maşini, să-şi facă treaba!" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo, înainte de meci)

"Vreau victorii şi vreau să văd că-şi doresc să fie plătiţi la zi. De plătit trebuie plătiţi, pentru că există un contract, dar le-am zis că cine merită merită să joace şi să-şi primească salariul. Cum îţi aşterni, aşa dormi. La vară tragem linie" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo, înainte de meci)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

O dau pe drumul lung
Fotbaliştii au găsit explicaţia celor 6 goluri încasate de la campioana maghiarilor. "Flavius ne-a rupt în două toată săptămîna la antrenamente, apoi am făcut 12 ore pe drum pînă la meci, avion şi autocar. Orice detaliu contează", au comentat jucătorii. "Nu ne-a mai certat nimeni după eşec, oricum sîntem căzuţi", au mai zis roş-albii.

"Cînd începeţi ora de fotbal?"
Sîmbătă noaptea, "haita" a ajuns la Oradea, un popas în drum spre Capitală. Oraşul are mulţi suporteri ai "cîinilor", însă doar zece "ultraşi" au ţinut să-i întîmpine pe elevii lui Stoican, deşi, zilele trecute, cîteva sute îşi anunţaseră prezenţa pe diverse reţele de socializare. Roş-albii au fost apostrofaţi şi luaţi peste picior. "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi!", "Mai schimbaţi săptămîna asta vreun antrenor?", "La vară, o să aveţi oferte de la Real şi de la Barca", ""Ora de Dinamo" o faceţi, dar pe cea de fotbal cînd o începeţi?" şi "Mai bine vă duceţi la strung" au fost doar cîteva dintre ironiile lansate către jucători. Aceştia nu au ripostat, au preferat să evite pînă şi contactul vizual, plecînd, cu capetele plecate, în hotel.

Se ascund la declaraţii
La înfrîngeri, dinamoviştii evită să iasă în faţă şi să explice cum se face de iau goluri pe bandă rulantă. Aşa s-a întîmplat şi după meciul din Antalya, cu junii danezi, scor 1-7, cînd portarul Traian Marc a fost singurul care a avut curaj să dea declaraţii. La Debrecen, puştiul Patrick Petre a fost scos în faţă şi a încercat să explice ce-a fost în meci: "Nu trebuie să dăm vina pe oboseală, chiar dacă am făcut antrenamente fizice toată săptămîna. Le cer scuze fanilor pentru această umilinţă!".

"Cu Dinamo am vorbit doar în iarnă"
Vasile Miriuţă, antrenorul lui Gyor, a mărturisit pentru GSP că nu se pune problema s-o preia pe Dinamo acum, deşi rămîne simpatizant al "cîinilor": "Eu văd jucători să-i transfer pentru echipa mea. Cu Dinamo am avut o singură discuţie, în decembrie, atît!, dar îmi dădusem cuvîntul maghiarilor. Sper să se rezolve situaţia la Gyor, sînt speranţe că va fi bine. Nu ştiu ce va fi din vară încolo".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (26)
zecs93
zecs93  •  31 Martie 2015, 16:34
Postat de jony1973 pe 30 Martie 2015, 20:55

Raman la parerea mea mai veche: Dinamo are nevoie de ANTRENOR!

corect, speram ca pana la vara sa fie adus un: Rednic,Andone, Miriuta sau unu de afara care stie sa manance fotbalul pe paine !!!

zecs93
zecs93  •  31 Martie 2015, 16:33
Postat de calinescu_ pe 30 Martie 2015, 19:48

PENTRU CA NEURONUL TAU SINGURATICATAT POATE ISEREZ DOAR RASPUNSUL CARE L-AM DAT MAI INAINTE UNUI LIMBRIC DE PE ACEST SITE, PROBABIL FRATE DE-L TAU, PENTRU CA VOI NU PUTETI FI NUMITI CAINI .....!!!!! :))))) CINE NU ARE ARGUMENTE, SAU ARE ARGUMENTUL FOARTE MIC , SE ASCUNDE IN CLOSET SI RACNESTE....!!!!! DECI SFATUL MEU ESTE SA NU MAI VORBESTI CAND AI CAVITATEA BUCALA PLINA DE RAHHAT ....!!!! :)))))

pai imi confirimi ca ala cu neuronul izolat in memeaca esti tu, adica tu il vrei plecat pana si pe cel mai priceput om din conducerea asta de kakaooo, sa inteleg ca iti plac transferurile valoroase facute de Lakeee nu ??? aa dar stai, am uitat, ce pretenti sa am eu de la tine daca tu ii doreai foarte mult pe Giani Kirita,Margaritescu,Adrian Cristea,Scarlatache si Pulhac in primu 11 de acum !!! Hai ciaules ca in satra !!!

cristi47.reload
cristi47.reload  •  30 Martie 2015, 22:27

Homalaii au luat in c@wr carnati de Debrecen

Vezi toate comentariile (26)
Comentează